Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Company of Heroes - steam - crossover

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 behemocik

behemocik
  • 21 postów

Napisano 03 stycznia 2011 - 18:17

czy taka kombinacja jest mozliwa chcialbym sobie porypac w ta gierke :) probuje ja kupic na steamie ( gdzie mam juz konto ) ale mowi mi ze moja platforma nie saportowana jest czy ktos mi moze lopatologicznie wrecz krok po kroku wytlumaczyc jak zainstalowac ta gre ? chcialbym to zrobic przez steam i crossover nie mam licencji na Windowsa wiec nie postawie drugiego systemu aha maca mam 3 dni wiec jestem lewy do bolu dlatego tak prosto z mostu

#2 luk4sek

luk4sek
  • 283 postów

Napisano 04 stycznia 2011 - 00:05

musisz przez crossover zainstalować steama, potem go odpalić pod crossover, ściągnąć CoH i dalej grać:) Z tym że nie wiem jak z instalacją steama w crossover zwykłym, chyba że masz wersję games, tam to już jest wszystko na prawdę proste i to na prawdę działa

#3 behemocik

behemocik
  • 21 postów

Napisano 05 stycznia 2011 - 15:26

hej dzieki za odpowiedz sciagnalem na stema na crossover games dziala cud ale demo CoH nie chodzi krzyczy ze cos nie tak z grafika co jest bzdura bo mikolaj przynusl co bylo w sklepie najlepsze :) myslisz ze jak kupie pelna wersje to zadziala ? jeszcze jedno grywam sobie teraz w alien swarm ale nie wiem jak zrobic zeby giera sie odpalila na caly ekran jakies rozwiazanko????

#4 luk4sek

luk4sek
  • 283 postów

Napisano 05 stycznia 2011 - 19:15

Nie wiem, ale bym nie ryzykował z pełną wersją, bo niestety na steamie nie można zwrócić. Ja osobiście nie wiem za bardzo jak to jest z tym crossover, testowałem kilka dni, gralem w heroes 4 i niestety czasami ekran był ucięty(w trakcie walk). W ustawieniach nie grzebałem. Z tego co jeszcze widziałem to Company of Heroes: Opposing Fronts było testowane na crossover i działać powinno wzorowo. Compatibility - Browse Applications by Category - CodeWeavers na tej stronce jest spis aplikacji kompatybilnych

#5 behemocik

behemocik
  • 21 postów

Napisano 05 stycznia 2011 - 21:17

sprawdzalem wlasnei compatybilnosc pisze ak wol ze dziala wersja steamowa te demo mnie zasmucilo:) jakas prosta lopatologiczna alternatywa do crossovera?

#6 metal_man

metal_man
  • 489 postów
  • SkądChorzów

Napisano 06 stycznia 2011 - 16:37

jakas prosta lopatologiczna alternatywa do crossovera?

Chyba Windows pod botcampem albo Windows na jakiejs wirtualnej maszynie...

#7 behemocik

behemocik
  • 21 postów

Napisano 08 stycznia 2011 - 10:07

Chyba Windows pod botcampem albo Windows na jakiejs wirtualnej maszynie...

taaaa w sumie mam orginalna viste na laptopie to chyba moge uzyc klucz???:)
ryzykuje tego steam to raptem 5 jurkow chyba wiec przezyje :)

#8 behemocik

behemocik
  • 21 postów

Napisano 10 stycznia 2011 - 12:12

hej wszystko pieknie gra dziala na crossover games ( kampania jeszcze nie ale to pozniej:)) ale mam inny problem gra odpala mi sie w okienku ktorego nie moge zmaksymalizowac czy ktos mial podobny problem?[ATTACH=CONFIG]7713[/ATTACH]

#9 behemocik

behemocik
  • 21 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 13:48

Hej sorry czy nikt nie gra na maku w ta gre ? czy sposob w jaki konstruuje pytania odstrasza uzytkownikow tego forum??? Mam jedna gre w ktora chce sobie mowiac dosc wulgarnie porypac a nie moge wiec zwracam sie o pomoc do starych wyjadaczy : 1. Gra chodzi w trybie multi i skidmarks 2. NIe wiem jak zrobic by grac na pelen ekran zmniejszam rozdzielczosc monitora wiec okno gry sie powieksza to moje tymczasowe rozwiazanie 3. kampania nie dziala wogole komus udalo sie rozwiazac ten problem ?? Gram przez Crossover games 9.1 na iMac 27" i5 z Radeonem HD 5750 with 1GB i 4gb ramu

#10 behemocik

behemocik
  • 21 postów

Napisano 22 stycznia 2011 - 19:37

rozwiazalem wszystkie problemy podaje info dla potomnych kampania zadziala gdy na steamie pstryknalem company of heros prawym potem properties potem local files i verify integrity of game cache czasem nie dziala klawiatura wiec przy starcie gry wciskam czerwony guzior jakbym chcial zamknac aplikacje aplikacja sie nie zamyka oczywiscie pojawia sie jakis glupi error klikamy ok i juz mozna grac rozdzielczosc zmieniamy w grze i smiga tylko makowy pasek na dole musi sie chowac bo troche zawadza w czasie grania no to tyle dzieki wszyskim za pomoc he he

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych