Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ipod Touch 3G 32GB 4.1.2 - Jailbreak problem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Biggie1994

Biggie1994
  • 58 postów
  • SkądTczew

Napisano 03 stycznia 2011 - 18:03

Robię Jailbreaka przez redsnow , cydia jest wszystko jest i problem pojawia się gdy muszę zrestartowac ipoda .. restartuje .. pojawia się jabłko i po dłuższej chwili .. taka ikonka ładowania to takie kółeczko ; D .. i dalej nic nie można zrobić ,musze go przywrócić . Co zrobić ,żeby tak się nie działo ? Drugi problem jest taki ,że gdy chcę wrócić do softu powiedzmy 3.1.3 czy innego by zroibć na nim jb bo podobno lepiej , wyskakuje błąd z jakimś tam numerem i jest tak za każdym razem , jedyne co zrobiłem zeby tak sie nie działo to przeinstalowałem itunesa ale nic nie dało . Dziękuję za pomoc . : )

#2 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1 084 postów
  • SkądPleszew, Poland

Napisano 03 stycznia 2011 - 22:28

Do downgarde do 3.1.3 musisz mieć pliki SHSH których pewnie nie posiadasz. A iPod się zawiesza bo 4.2.1 jest tethered. Czyli po wyłączeniu iPoda musisz go wprowadzić w DFU i za pośrednictwem Redsn0w musisz go "reanimować" zaznaczając zamiast Install Cydia, zaznaczyć "just boot tethered right now" czekasz chwile i jest. Zrozumiano waćpanie ?

#3 Biggie1994

Biggie1994
  • 58 postów
  • SkądTczew

Napisano 04 stycznia 2011 - 16:37

Tak wiem o co chodzi ...tylko ,że robiłem to tak : pierwszy raz robiąc jb zaznaczałem ,żeby zainstalowało cydie .. zrobiło sie i ikonka cydi była biała i nie mozna było jej odpalić .. znalazłem ze trzeba zrobic drugi raz i własnie robiąc drugi raz zaznaczyłem tylko just boot tethered right now no i zrobiło się ,cydia działa i jest ok ale gdy potrzebuje zrestartowac ipoda on nie chce się wlonczyc : <

#4 DrIfTsTyLe

DrIfTsTyLe
  • 1 084 postów
  • SkądPleszew, Poland

Napisano 04 stycznia 2011 - 18:28

włączyć jak już :D. Ale teraz próbujesz wejść w DFU mode i robisz redsn0wem tethered ... i nic ? To spróbuj Restore

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych