Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Zakup iPhone, iPada etc. na Wyspach Kanaryjskich

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 lukasz66

lukasz66
  • 712 postów
  • SkądRadomsko

Napisano 29 grudnia 2010 - 23:04

Witam Na ferie szykuje mi się wylot z rodziną na Wyspy Kanaryjskie. Czy są tam i znacie jakieś sklepy gdzie można kupić iPhone, iPada lub coś serii Apple? Pozdrawiam

#2 Tomeszek

Tomeszek
  • 252 postów
  • SkądPoznań

Napisano 29 grudnia 2010 - 23:24

stać Cię na wycieczkę na wyspy a nie masz aby ewentualnie dopłacić troche do iphona/ipada? to trochę przerost formy nad treścią :) Chyba że chcesz się pochwalić podróżą, to gratuluję, dobry wybór.

#3 lukasz66

lukasz66
  • 712 postów
  • SkądRadomsko

Napisano 29 grudnia 2010 - 23:57

jejku, nie chce się niczym chwalić, jeżeli już o to chodzi to mam obydwie rzeczy i pytając się o sklepy miałem na myśli bardziej zakup kilku sztuk po okazyjnych cenach i sprzedaż ich w PL żeby załatwić przyjemne z pożytecznym bo słyszalem że tam jest tani sprzęt więc stąd to pytanie...

#4 Gość_soyerski_*

Gość_soyerski_*

Napisano 30 grudnia 2010 - 00:10

hatersi zawsze sie znajda. co do tematu to niestety nie pomoge. chwile googlowalem ale nic sensownego nie znalazlem. na pewno sa tam 'ichniejsze' mediamarkty i carefoury i tam mozna produkty apple dostac

---------- Wpis dodano o 02:10 ---------- Poprzedni wpis dodano o 02:09 ----------

jak juz tam bedziesz i znajdziesz iphone 4 to mozesz mi napisac PW ile w przeliczeniu kosztuje :) dzieki z gory

#5 lukasz66

lukasz66
  • 712 postów
  • SkądRadomsko

Napisano 30 grudnia 2010 - 00:41

ok na pewno dam znać jeżeli coś znajde, a jak coś to byłbyś zainteresowny czy coś bo nie wiem czy tam będę miał dostęp do internetu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych