Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Kalendarz systemowy z możliwością odręcznych notatek.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 K@M!L

K@M!L
  • 395 postów

Napisano 29 grudnia 2010 - 20:50

Poszukuje programu jak najbardziej zbliżonego do zwykłego papierowego kalendarza. Albo najlepiej rozszerzenia kalendarza systemowego o odręczne notatki.

#2 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 29 grudnia 2010 - 20:56

aNote swietny program do notatek, masz możliwość ręcznego pisania.

#3 K@M!L

K@M!L
  • 395 postów

Napisano 29 grudnia 2010 - 21:26

Chodzi mi o taki notes w którym głównie używamy pisma odręcznego. Kupiłem rysik i chce notes jak najbardziej zbliżony do papierowego tz. kalendarz w postaci stron z datami na którym możemy tworzyć odręczne notatki. By w aNotes wpisać coś odręcznie należy sporo się naklikać by dostać się do notatek odręcznych.

#4 biblo

biblo
  • 432 postów

Napisano 29 grudnia 2010 - 21:32

Sprawdź Penultimate, ewentualnie program do tworzenia notatek z rozpoznawaniem pisma odręcznego - WritePad

#5 K@M!L

K@M!L
  • 395 postów

Napisano 30 grudnia 2010 - 01:09

po kilkugodzinnych testach przyznaje - aNote daje rade :-))) Brakuje mu tylko jednej opcji. Szybkiego przeciągania zadań z 1 dnia na inny za pomocą palce. Dzięki arturcisz

#6 fpuchalski

fpuchalski
  • 129 postów

Napisano 30 grudnia 2010 - 02:09

Rozumiem, że chodzi Wam o Awesome Note?

#7 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 30 grudnia 2010 - 10:48

Rozumiem, że chodzi Wam o Awesome Note?

Tak chodzi nam o Awensome Note.

#8 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 30 grudnia 2010 - 16:46

Chodzi mi o taki notes w którym głównie używamy pisma odręcznego. Kupiłem rysik i chce notes jak najbardziej zbliżony do papierowego tz. kalendarz w postaci stron z datami na którym możemy tworzyć odręczne notatki. By w aNotes wpisać coś odręcznie należy sporo się naklikać by dostać się do notatek odręcznych.

Jaki rysik kupiles?

#9 K@M!L

K@M!L
  • 395 postów

Napisano 30 grudnia 2010 - 17:39

No name, najtańszy. Wziąłem taki który ma z boku uchwyt, bym mógł go zaczepić do pokrowca ipada. Jeszcze do mnie nie dotarł, więc nie mogę nic o nim powiedzieć.

#10 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 30 grudnia 2010 - 17:45

Daj znac jak juz go bedziesz używał czy warto.

#11 K@M!L

K@M!L
  • 395 postów

Napisano 07 stycznia 2011 - 13:32

Rysuję dużo koncepcji stąd dla mnie rysik jest jak najbardziej potrzebny. Nie jest doskonały (dokładny) - może dlatego że przez kilka lat pracowałem na tablecie Toshiba m200. Ale jestem zadowolony i jeśli ktoś dużo rysuje to polecam, bo palcami to nie da rady. Tym bardziej że to bardzo mały koszt.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych