Witam wszystkich. Od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem iPada. W zwiazku z tym mam dwa pytania.
1. Czy ktos moglby mi krok po kroku opisac proces transferu plikow PDF z komputera (PC) na iPada. Jakiego programu uzyc? Wiem ze jest Stanza ale moze polecacie jakis inny program.
2. Wczoraj podczas aktualizacji do iOS 4.21 iTunes pokazal komunikat ze utracil polaczenie internetowe i nie moze wgrac oprogramowania na iPada. Stalo sie to po sciagnieciu oprogramowania ale zanim rozpoczal sie proces aktualizacji. Polaczenie internetowe mam stale wiec rzadko mam z nim problemy.
Darcorn

iPad - 2 pytania
Rozpoczęty przez
Darcorn
, 25 gru 2010 12:54
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 grudnia 2010 - 12:54
Napisano 25 grudnia 2010 - 13:09
1. Jest sporo aplikacji mogących czytać PDFy. Między innymi dostępny już w oprogramowaniu iPada iBooks. Ja osobiście preferuję do czytania PDFów aplikacji o nazwie, PDF Reader PRO, kosztującej £0.59
Jak wgrać?
Let me google that for you
2. Spróbuj jeszcze raz.
Jak wgrać?
Let me google that for you
2. Spróbuj jeszcze raz.
Napisano 25 grudnia 2010 - 13:13
Dzieki za odp. Napisze jesli mi sie uda wgrac PDF
Niestety link ktory podales radzi jak wgrac pdfy na iPhone'a a nie iPada

Napisano 25 grudnia 2010 - 13:34
A iPad i iPad wymagają innego wgrywania??? Czy jak chcesz włożyć wtyczkę do prądu to też pytasz na forum??? Poszukaj w necie, sciagnij aplikację ibooks itp.
Napisano 25 grudnia 2010 - 13:34
Postępujemy analogicznie w przypadku iPada, iPoda Touch czy iPhone. Poza tym zobrazowało to jak wiele na ten temat możesz znaleźć w Google jak i na tym forum.
Napisano 25 grudnia 2010 - 19:07
Dzieki za pomoc! Update do 4.21 przeszedl pomyslnie a z ksiazkami tez sobie poradzilem

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych