Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Tap Tap Revenge 4 - zdobywanie piosenek

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Michael07

Michael07
  • 42 postów

Napisano 24 grudnia 2010 - 17:10

Witam, mianowicie spodobała mi się gra Tap Tap Revenge 4 (darmowa i wciągająca) i mam pytanie, po każdym zakończonym "wyzwaniu" zdobywa się coins'y i tu pojawia się pytanie, czy da się te coinsy wymieniać na piosenki jakie chce ??? Bo wyskakuje get new track i pobiera automatycznie pobiera się jakaś piosenka.

#2 kamalinka96

kamalinka96
  • 12 postów
  • SkądLubin

Napisano 24 grudnia 2010 - 20:10

Wydaje mi się, że za coins'y możesz kupić tylko elementy ubioru/wyglądu postaci (w gre można potem grac online) a co do piosenek to albo te dermówi albo można kupić zaprawdziwą kasę :)

#3 Michael07

Michael07
  • 42 postów

Napisano 24 grudnia 2010 - 20:25

Dzięki za odpowiedz, pozdrawiam

#4 ~bakul

~bakul
  • 17 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 10 lutego 2012 - 22:48

Problem z Tap Tap Revenge 4 Witam, niedawno ściągnąłem najnowszą wersję Tap Tap Revenge. Pograłem sobie ponad godzinę, już kilka piosenek nowych odkryłem, potem wyłączyłem grę. Problem się zaczął, gdy chcę znowu ją uruchomić. Pojawia się okno ładowania i po jakichś 4-5 sekundach nagle wyświetla się czarny ekran i tak cały czas. Wychodzę do menu głównego i próbuję znowu uruchomić i dalej jest to samo. Da się to jakoś rozwiązać?

#5 crash5

crash5
  • 405 postów
  • SkądGdynia

Napisano 10 lutego 2012 - 23:55

Spróbuj wyłączyć urządzenie i włączyć i pozamykać aplikacje w tle.

#6 ~bakul

~bakul
  • 17 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 lutego 2012 - 11:42

Wyłączyłem, włączyłem na nowo, jedyną aplikacją w tle był Telefon. Dalej jest to samo. Zauważyłem, że jeśli jestem połączony z Wi-Fi i włączam tą grę to jest to samo, co w pierwszym poście, ale na dole, przy czarnym ekranie jest jeszcze reklama...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych