Witam,
Przed zakupem MacBooka we wrześniu 2006 roku wysłałem zapytanie do SADu czy jest możliwość zamówienia laptopa z układem klawiatury ANSI-US, po wymianie kilku maili dotyczących wyższości jednego układu klawiatury nad drugim dostałem zapewnienie że po zakupie laptopa klawiatura zostanie mi nieodpłatnie wymieniona. Laptopa kupiłem (MacBook CoreDuo White 2.0) i czekałem na wymianę której doczekać się nie mogłem. Po 2 miesiącach oczekiwania tak się stało że laptopa sprzedałem i kupiłem nowego - wymieniłem CoreDuo na Core2Duo

, więc uaktualniłem w SADzi swoje "zamówienie" i tak się stało, że cieszyłem się że SAD jest taaki powolny w sprowadzeniu mi tej klawiatury. Oczywiście klawiatura w MacBook CD a C2D jest inna. Dalsze miesiące w opowiadaniu pominę i pzreskoczę od razu do lutego 2007 - w końcu przyleciała moja nowa klawiatura ANSI

Czym prędzej pośpieszyłem do serwisu SAD na (darmową obiecaną na początku września 2006) klawiaturkę. Wszystko zostało szybko i sprawnie zmontowane (wiele osób narzeka na jakość serwisu ale w tym miejscu akurat muszę pochwalić, komputer został skręcony bardzo dobrze, nie ma żadnych śladów że był w serwisie).
No i oczywiście zdjęcia przed wymianą i po:
Pozdrawiam!