Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[Pytanie] Zmiana sposobu odbierania połączenia.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Fisher325

Fisher325
  • 18 postów

Napisano 20 grudnia 2010 - 21:58

Witam. Czy wie ktoś jak zmienić sposób odbierania połączeń tak, żeby bez względu na to, czy iPhone był odblokowany czy zablokowany było to "tapnięcie"? Odbierz, odrzuć, zamiast suwaka?
P.S.1- czy zamiast podglądu wiadomości, może wyświetlać się np. sama koperta, że przyszedł SMS? Wiem, że podgląd można wyłączyć.

P.S.2 Pytanie kompletnie poza tematem, ale korzystając z okazji: Czy taki motyw jak w serialu istnieje naprawdę, czy to tylko "dorobili" na komputerach?
http://i56.tinypic.com/3c7eu.jpg
http://i51.tinypic.com/jgi51t.jpg

#2 Fisher325

Fisher325
  • 18 postów

Napisano 21 grudnia 2010 - 17:21

Up. Pomóżcie chociaż z tym odbieraniem :D

#3 lewy

lewy
  • 1 034 postów
  • SkądMálaga

Napisano 21 grudnia 2010 - 17:23

W Dexterze zawsze są sztuczne obrazy z telefonów ;).

#4 Stivo

Stivo
  • 1 232 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 21 grudnia 2010 - 18:19

Dać się da na pewno :) Z wiadomościami również się da. Wszystko jest na macthemes bo sam kiedyś korzystałem z wiadomości i na lockscreenie zamiast komunikatu miałem koperte i ilość nowych wiadomości. A z tym przesuwaniem to musisz podmienić te z oblokowanego ekranu na to z zablokowanym ale gdzie to się znajduję - nie wiem

#5 Fisher325

Fisher325
  • 18 postów

Napisano 21 grudnia 2010 - 20:45

Dać się da na pewno :) Z wiadomościami również się da. Wszystko jest na macthemes bo sam kiedyś korzystałem z wiadomości i na lockscreenie zamiast komunikatu miałem koperte i ilość nowych wiadomości.

Ale byłbym wdzięczny jakbyś pomógł mi to znaleźć :D

P.S- póki co skończyłem na 12. stronie. A ta koperta była duża, na cały ekran czy jakaś mała czy co? Bo znalazłem takie coś, ale to taka mała koperta na taskbar (czy jak ten pasek ma gdzie bateria :P) i nie wiem czy to o to Ci chodziło? Mi chodzi o to, żeby na Lockscreenie taka w miarę duża się pojawiła.

#6 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 22 grudnia 2010 - 10:27

Witam. Czy wie ktoś jak zmienić sposób odbierania połączeń tak, żeby bez względu na to, czy iPhone był odblokowany czy zablokowany było to "tapnięcie"? Odbierz, odrzuć, zamiast suwaka?

Nie da sie, zreszta po to to jest, zeby sobie w kieszeni nie odebral telefonu. Moze po JB jest cos w cydii, aczkolwiek nie sadze.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych