Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Wideo-rozmowy?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 prodamian

prodamian
  • 85 postów

Napisano 13 grudnia 2010 - 22:01

witam ma głupie pytanie: nie moge znaleźć na swoim iphonie jak włączyć kamerke przy rozmowach.mógł by mi ktos pomóc?

#2 niula

niula
  • 662 postów
  • SkądPoznań / Dublin

Napisano 13 grudnia 2010 - 22:14

Niestety nie da sie... W starej gownianej nokii mogłem po 3G prowadzić wideo rozmowy 2 lata temu w iPhone nie ma takiej możliwości. Chyba ze Ty i Twój rozmówca jest w zasięgu sieci wifi ma aktywowane FaceTime i oczywiście obydwaj macie iPhone 4. Zapomniałem ze musicie mieć jeszcze takie same pantofle i spodnie podciagniete powyżej pepka. Ale tak na serio to się nie da, a wszystkie te ograniczEnia zostaną usunięte w kolejnych modelach iPhone które i tak sobie kupimy.

#3 Erykos

Erykos
  • 2 847 postów

Napisano 13 grudnia 2010 - 22:20

Niestety, taki mały kaprys.

#4 tores.

tores.
  • 1 149 postów
  • SkądMontrouge

Napisano 14 grudnia 2010 - 00:25

Niestety nie da sie... W starej gownianej nokii mogłem po 3G prowadzić wideo rozmowy 2 lata temu w iPhone nie ma takiej możliwości..

Mogłeś, mogłeś ale nikt z tego nie korzystał i się nie przyjęło. A dlaczego? Bo było za drogo, proste. W iPhone jest po wifi i jest za darmo SHOK ;)

#5 kummer

kummer
  • 1 999 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 14 grudnia 2010 - 03:05

Jest kilka aplikacji w appstore do wideorozmów. Np Tango czy Fring.

#6 prodamian

prodamian
  • 85 postów

Napisano 14 grudnia 2010 - 09:03

Ok bardzo dziękuje za pomoc.A czy może ktoś sie orientuje czy jeżeli mam zailstalowane na moim ip4 skype i rozmawiam ze skype na komputrerze to da sie włączyć kamerke?

#7 tores.

tores.
  • 1 149 postów
  • SkądMontrouge

Napisano 14 grudnia 2010 - 09:26

tak, możesz użyć kamerki z iPhone do Skype, telefon musi być na wifi na iPhone i w komputerze instalujesz program iWebcamera iWebcamera pour iPhone et iPod touch (4th generation) sur l’iTunes App Store
Używam, działa wyśmienicie

#8 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 14 grudnia 2010 - 10:10

Kolega tores ewidentnie nie zrozumial pytania. Nie, Skype na iPhona to rzadkie badziewie. Nie ma funkcji rozmow video - nie porozmawiasz wiec przez Skype z kamerka. Rozmowe z komputerem umozliwi Ci facetime (tylko z Makiem) albo Yahoo Messenger (tylko z PeCetem).

#9 niula

niula
  • 662 postów
  • SkądPoznań / Dublin

Napisano 14 grudnia 2010 - 11:24

Mogłeś, mogłeś ale nikt z tego nie korzystał i się nie przyjęło. A dlaczego? Bo było za drogo, proste. W iPhone jest po wifi i jest za darmo SHOK ;)

Dziala bardzo dobrze, jest za darmo jak dzwonisz w sieci. Vodafone Ireland. Był to mocny argument moich znajomych Żeby nie kupować iPhona.

#10 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 14 grudnia 2010 - 17:26

Zapoznaj się z tym.

[MOD]Nazwa tematu poprawiona.
Zabrakło prefiksu dla wybranego modelu i wersji oprogramowania [?G - ?.?.?].
Temat przeniesiony z działu 'iPhone - Rozmowy ogólne'.
W TYM DZIALE NIE ZADAJEMY PYTAŃ - ZASADY
ZASADY TWORZENIA TEMATÓW - REGULAMIN[/MOD]

Na ten czas...

Zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych