Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[Audio] Okładki płyt w iTunes

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 adams_007

adams_007
  • 22 postów

Napisano 04 marca 2007 - 18:46

Mam sporą kolekcją audio, moźe ktoś z was wie jak sprawić aby dodać okładkę płyty danego wykonawcy w programie itunes. Kilku wykonawców mi się pojawia ale większość jest posiada tylko logo "nutki". Wszystkie informacje o nagraniu sie pojawiaja ( wykonawca, płyta, album tip. ) ale okładki brak. Dzięki za pomoc.

#2 imrik

imrik
  • 3 471 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 05 marca 2007 - 20:03

W dziale iPod + iTunes jest od groma wiedzy na ten temat. Ja polecm klasycznie: Google pictures + Get info na uwtorze/Grupie utworów i przeciągnięcie grafiki na pole ARTWORK

#3 jbwm

jbwm
  • 1 878 postów
  • SkądB-stok/Polska

Napisano 05 marca 2007 - 20:16

[url]http://www.myapple.pl/showthread.php?t=13832&highlight=ok%B3adki+p%B3yt[/url]

#4 macieq

macieq
  • 55 postów

Napisano 06 marca 2007 - 21:18

Jak zrobic zeby dodac okladki w iTunes ale do plikow (wav) ktore sa na dysku zewnetrznym?

#5 imrik

imrik
  • 3 471 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 07 marca 2007 - 00:05

eee... tak samo, ale nie doda artworku do pliku, lecz ustawi go w bazie danych bo WAV nie obsługuje ID3 TAG tak w ogóle... To jest plik z bezpośrednim przebiegiem fal akustycznych w czasie...

#6 plum

plum
  • 663 postów
  • SkądSopot

Napisano 15 marca 2007 - 09:54

Mam sporą kolekcją audio, moźe ktoś z was wie jak sprawić aby dodać okładkę płyty danego wykonawcy w programie itunes. Kilku wykonawców mi się pojawia ale większość jest posiada tylko logo "nutki". Wszystkie informacje o nagraniu sie pojawiaja ( wykonawca, płyta, album tip. ) ale okładki brak. Dzięki za pomoc.

Polecam Sofa. Programik sam podczas odtwarzania, ściąga okładki z netu...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych