Coś szwankowało i postanowiłam zresetować opcję Ipada.
Toretycznie wszystko poszło dobrze, ale teraz nie chce się włączyć zawiesza się na logu apple.
Co mogę zrobić.?

Ipad się nie włącza.
Rozpoczęty przez
kleksss
, 06 gru 2010 23:17
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 grudnia 2010 - 23:17
Napisano 06 grudnia 2010 - 23:50
Wprowadzić w tryb Recovery i odtworzyć oprogramowanie. Robi się to naciskając power, za kilka sek home a kiedy zniknie ekran puścić power i trzymać home do momentu pojawienia się ekranu z wtyczką. Potem już z górki, iTunes i odtworzenie oprogramowania.
Napisano 07 grudnia 2010 - 00:01
Ekran z wtyczką to Recovery Mode... DFU wprowadzasz tak:
YouTube - How to Put the iPad in DFU Mode
I nie powinno się wyświetlać nic, po tych 30 sekundach trzymania, komputer powinien wykryć Ci, że iPhone pracuję w DFU Mode i potem Odtwarzaj i wskazujesz soft, który chcesz wgrać i leci...
YouTube - How to Put the iPad in DFU Mode
I nie powinno się wyświetlać nic, po tych 30 sekundach trzymania, komputer powinien wykryć Ci, że iPhone pracuję w DFU Mode i potem Odtwarzaj i wskazujesz soft, który chcesz wgrać i leci...
Napisano 07 grudnia 2010 - 00:23
Mialem dokladnie to samo i pisalem o tym ze 2 tygodnie temu. U mnie nie chcial sie nawet odworzyc z iTunes na PC. Tak ze jakbys nie mogl odtworzyc go z PCeta to musisz to zrobic z jakiegos MACa. Powodzenia
Napisano 07 grudnia 2010 - 01:25
Już sama na to wpadłam, ale dziękuje.
Teraz mam kolejny problem, mianowicie podczas uaktualniania oprogramowania, Ipad po jakimś czasie przełącza się z trybu awaryjnego.
---------- Wpis dodano o 00:37 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:34 ----------
Przełączyłam go z powrotem, może się uda bo nadal pobiera aktualizację.
---------- Wpis dodano o 01:25 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:37 ----------
Wystąpił błąd 20000...
Teraz mam kolejny problem, mianowicie podczas uaktualniania oprogramowania, Ipad po jakimś czasie przełącza się z trybu awaryjnego.
---------- Wpis dodano o 00:37 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:34 ----------
Przełączyłam go z powrotem, może się uda bo nadal pobiera aktualizację.

---------- Wpis dodano o 01:25 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:37 ----------
Wystąpił błąd 20000...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych