Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ipad się nie włącza.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 kleksss

kleksss
  • 7 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 23:17

Coś szwankowało i postanowiłam zresetować opcję Ipada. Toretycznie wszystko poszło dobrze, ale teraz nie chce się włączyć zawiesza się na logu apple. Co mogę zrobić.?

#2 Tom01

Tom01
  • 118 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 23:50

Wprowadzić w tryb Recovery i odtworzyć oprogramowanie. Robi się to naciskając power, za kilka sek home a kiedy zniknie ekran puścić power i trzymać home do momentu pojawienia się ekranu z wtyczką. Potem już z górki, iTunes i odtworzenie oprogramowania.

#3 aerO^

aerO^
  • 894 postów

Napisano 07 grudnia 2010 - 00:01

Ekran z wtyczką to Recovery Mode... DFU wprowadzasz tak:
YouTube - How to Put the iPad in DFU Mode
I nie powinno się wyświetlać nic, po tych 30 sekundach trzymania, komputer powinien wykryć Ci, że iPhone pracuję w DFU Mode i potem Odtwarzaj i wskazujesz soft, który chcesz wgrać i leci...

#4 tatana76

tatana76
  • 21 postów

Napisano 07 grudnia 2010 - 00:23

Mialem dokladnie to samo i pisalem o tym ze 2 tygodnie temu. U mnie nie chcial sie nawet odworzyc z iTunes na PC. Tak ze jakbys nie mogl odtworzyc go z PCeta to musisz to zrobic z jakiegos MACa. Powodzenia

#5 kleksss

kleksss
  • 7 postów

Napisano 07 grudnia 2010 - 01:25

Już sama na to wpadłam, ale dziękuje.
Teraz mam kolejny problem, mianowicie podczas uaktualniania oprogramowania, Ipad po jakimś czasie przełącza się z trybu awaryjnego.

---------- Wpis dodano o 00:37 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:34 ----------

Przełączyłam go z powrotem, może się uda bo nadal pobiera aktualizację.:)

---------- Wpis dodano o 01:25 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:37 ----------

Wystąpił błąd 20000...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych