Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Wolfenstein: Enemy Territory - wersja dla Mac OS X !!

• Please log in to reply
109 replies to this topic

#101 xanael

xanael
  • 387 posts
  • SkądPL

Posted 14 March 2009 - 12:22

na maku prosciej wg mnie - wynika z budowy systemu ~/Library/Application Support/Wolfenstein ET/nazwa-moda/ zwykle et (na ktorym zapewne nie grasz bo malo jest serwerow) to etmain

#102 zioper

zioper
  • 261 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 14 March 2009 - 14:25

o to mi chodzilo ;) (mod nq), a tak z innej manki jeszcze sie zapytam, mial ktos porblem z odpaleniem ? bo u mnie niby wszystko ladnie pieknie mapki sie sciagaja ale gdy Awaiting gamestate sie konczy (powinno rozpoczac sie ladowanie mapy), gra sie wysypuje. Niezaleznie od moda czy serwer :/

#103 xanael

xanael
  • 387 posts
  • SkądPL

Posted 14 March 2009 - 14:56

to przez jakies blednie sciagniete pliki. Musisz poeksperymentowac ktore...

#104 Marcin_G

Marcin_G
  • 892 posts

Posted 14 March 2009 - 20:32

zioper , pobierz ET z tego linku, powinno pomóc. Miałem ostatnio to samo i dopiero wersja z linku jaki podałem rozwiązała ten problem.

#105 xanael

xanael
  • 387 posts
  • SkądPL

Posted 15 March 2009 - 12:39

u mnie jak gierka sie wywala to zazwyczaj przez niedociagniete pliki (.tmp) najlepiej wylaczyc sciaganie (/cl_allowDownloads 0) a jak juz trzeba jakas mape sciagnac to przez www (szybciej przede wszystkim) i wrzucic do /etman (albo tego z katalogu z gra albo z ~/Library/Application Support/Wolfenstein ET/)

#106 zioper

zioper
  • 261 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 15 March 2009 - 15:26

zioper , pobierz ET z tego linku, powinno pomóc. Miałem ostatnio to samo i dopiero wersja z linku jaki podałem rozwiązała ten problem.

No wlasnie z tego linku sciagalem, patch tez.

Poeksperymentuje troche jutro ;) Dziki za pomoc. Moze kiedys wymienimy ogien ?

#107 Marcin_G

Marcin_G
  • 892 posts

Posted 15 March 2009 - 15:33

W ET ostatnio za często nie gram, czasami tylko na serwerze forumowym Pentaxa :) Więcej czasu spędzam na graniu w CoD4.

#108 xanael

xanael
  • 387 posts
  • SkądPL

Posted 15 March 2009 - 18:54

ja niestety nie posiadam cod4, jedynie w et:qw moge pograc :)

#109 Michu

Michu
  • 2614 posts
  • SkądSzczecin

Posted 19 September 2009 - 15:32

Ściągnąłem ET, o dziwo działa ok (na G5 nie chciało wyszukać serverów albo w kółko ściągało jakies uaktualnienia do pb, w kazdym razie sobie nie pograłem). Mam problem tylko z odpaleniem gry w widescreen... w menu nie ma rozdziałki mojego ekranu a samemu nie da się wpisac tak jak w urban terror. W googlach znalazłem tylko jedną poradę, mianowicie ktos wpisał: /seta r_customWidth "1440" /seta r_customHeight "900" /seta r_mode "-1" I mu zadziałało. No ale pytanie gdzie ja to mam wpisać :) Bo tego już ktoś nie wyjaśnił.

#110 Marcin_G

Marcin_G
  • 892 posts

Posted 20 September 2009 - 13:25

Co prawda już nie mam ET, ale powinieneś znaleźć w katalogu z Twoim profilem do ET, plik o nazwie "main.cfg" lub "config.cfg", dokładnie już nie pamiętam jak dokładna jest nazwa tego pliku. W każdym bądź razie jak już go znajdziesz to otwórz w TextEdit, następnie poszukaj wymienionych przez Ciebie powyżej poleceń i zmień ich wartości na takie jak chcesz. Potem tylko "Zapisz" i powinno śmigać.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users