Wczoraj próbując zainstalować softa na iphonie, podczas instalacji wystąpił błąd. Telefon był w Recovery Mode i nie był wykrywany przez iTunes'a. Objerzałem masę filmików, jak wyjść z Recovery ale nic to mi nie daje. Próbowałem programami, ale one nawet go nie wykrywają. Co robić? Wczoraj przesiedziałem nad tym pół nocy, a bez telefonu to jak bez ręki. Mam Windowsa, z góry dzięki za pomoc.

Komputer widzi iPhone'a w Recovery Mode, iTunes już nie.
Started by
Siorny
, 05 Dec 2010 13:23
11 replies to this topic
Posted 05 December 2010 - 13:23
Posted 05 December 2010 - 14:03
Przeinstaluj iTunes bądź same sterowniki, które mieszczą się w 'C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers'.
Opisz mi jeszcze jak u Ciebie wygląda tryb Recovery Mode.
Posted 05 December 2010 - 14:22
Moze autor zaczalby od pochwalenia sie jaki blad wyskoczyl, bo forum wróżek to pietro wyżej jest...
Posted 05 December 2010 - 14:32
Probówałem instalować sterowniki z tego właśnie folderu. iTunes był przeinstalowywany z pięć razy, instalowałem wcześniejsze wersje. Iphone wykrywany jest w PC jako Apple Mobile Device (Recovery Mode). Telefon jest podłączony do komputera, a na ekranie jest standardowy obrazek, czyli logo iTunes'a z kabelkiem.
@up
Nie pamietam jaki to był błąd.
Posted 05 December 2010 - 14:41
To warto sprawdzić i napisać jaki jest błąd na najnowszej wersji iTunes.
Posted 05 December 2010 - 14:49
Ale jak mam to zrobić, skoro iTunes nawet nie widzi iPhone, w tym cały sęk.
Posted 05 December 2010 - 14:53
To ja już Cię nie rozumiem.
Dla mnie było oczywiste, że jak iTunes nie widzi telefonu to i nie może być też żadnego komunikatu o błędzie.
No, ale ok, OleYek zapytał czy wyskoczył jakiś błąd, Ty odpowiedziałeś mu, że nie pamiętasz, a teraz napisałeś to jak to zrozumiałem.
Ładna pętelka co?
Dzisiaj na forum jest jakaś zmora Niedzielnych kierowców (użytkowników).
Dla mnie było oczywiste, że jak iTunes nie widzi telefonu to i nie może być też żadnego komunikatu o błędzie.
No, ale ok, OleYek zapytał czy wyskoczył jakiś błąd, Ty odpowiedziałeś mu, że nie pamiętasz, a teraz napisałeś to jak to zrozumiałem.
Ładna pętelka co?
Dzisiaj na forum jest jakaś zmora Niedzielnych kierowców (użytkowników).
Posted 05 December 2010 - 15:01
"Wczoraj próbując zainstalować softa na iphonie, podczas instalacji wystąpił błąd. "
Jemu chodzilo chyba o ten błąd.
Posted 05 December 2010 - 15:13
Pewnie tak, więc zwracam honor, wszystko przez dzisiejszych użytkowników, są straszni.
Może wykop go z tego trybu programem TinyUmbrella i z powrotem wprowadź, może tym razem iTunes go zobaczy.

Posted 05 December 2010 - 15:15
Hehe Majkol, też to dzisiaj zauważyłem

Posted 05 December 2010 - 15:33
TinyUmbrella też nie widzi iPhone'a.
Posted 05 December 2010 - 15:42
To totalnie nie dobrze, zmień komputer.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users