Załapałem się na darmową aktualizację Office dla Mac, ale w procesie rejestracji poprosił o podanie wszystkich trzech kluczy które otrzymałem wraz z Office 2008, a "w zamian" otrzymałem jeden klucz. Do tej pory mam Office zainstalowanego tylko na moim komputerze, ale jutro będę instalował na następnym MacBooku i mam obawy co do instalacji. Mam pytanie czy są osoby na forum które również tak jak ja zamiast trzech kluczy otrzymały jeden ALE INSTALOWAŁY GO NA WIĘCEJ NIŻ JEDNYM KOMPUTERZE. Jeżeli taki ktoś się znajdzie to proszę o ewentualne rozwianie moich obaw i potwierdzenie, że klucz jest ważny na więcej niż jednej maszynie. Chyba, że ktoś otrzymał trzy klucze, a ja nie :confused:

MS Office 2011 jeden klucz ?
Rozpoczęty przez
literat
, 01 gru 2010 15:30
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 grudnia 2010 - 15:30
Napisano 01 grudnia 2010 - 19:41
Wystarczy jeden
Napisano 15 grudnia 2010 - 18:43
Czy po aktywacji Offica otwierając Worda i klikając w Word koło jabłka macie aktywną linię "Opcja zakupu..."?
Napisano 16 grudnia 2010 - 23:20
Ja nie mam nawet czegoś podobnego w menu Word ->
Informacje, rejestracja online, preferencje, ukryj/pokaż, zakończ itp. Żadnego "Opcja zakupu..."
Napisano 17 grudnia 2010 - 18:29
@Imrik a jaką masz wersje offica?
Napisano 05 stycznia 2011 - 23:34
Ja również mam w menu Word - opcja zakupu....Podczas instalacji upgradu wyczytałam ze to tylko 30-dniowa wersja próbna. No i właśnie szukam inf na ten temat.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych