Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

PYM Player nie działa Mac OS X 10.6.5

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 wiecu

wiecu
  • 36 postów

Napisano 30 listopada 2010 - 23:25

Witajcie, szukałem ale nie znalazłem odpowiedzi na meczące mnie dzisiaj pytanie. Zainstalowałem nowy program PYM Player w najnowszej wersji i jest roblem, po kliknięciu na ikonę programu, umieszcza się ona w docu ale nic więcej się nie dzieje... Nie pokazują się żadne biblioteki, o których mowa na stronie progamu, brak jakiegoś okienka, menu nic ... Jedynie co działa to opcja przeciągnięcia filmu na ikonę programu, wtedy film się odpala, pobiera sam napisy za pomocą Napi project i leci, ale nie mogę wywołać żadngo okna programu, żadngo paska stanu filmu, nic. Czy ktoś się może już z czymś takim spotkał? A może po prostu ja czegoś nie rozumiem.. Proszę o pomoc.

#2 cooper69

cooper69
  • 1 036 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 01 grudnia 2010 - 09:44

u mnie wszystko działa pod 10.6.5

#3 sproject

sproject
  • 206 postów
  • SkądWrocław

Napisano 01 grudnia 2010 - 09:56

Wejdź w opcje i sprawdź czy bibliotekę masz włączoną - teoretycznie powinieneś jednak mieć po instalacji.

#4 Gregory

Gregory

• 2 736 postów
  • Skądᴧ̊

Napisano 02 grudnia 2010 - 11:10

Jeżeli włączenie biblioteki w preferencjach nie pomoże, to wyzeruj ustawienia programu: zamknij PYM Playera, otwórz katalog /Użytkownicy/TWOJE_KONTO/Biblioteki/Preferences, wyrzuć stamtąd plik „pym.pymplayer4.preferences”. Przejdź do katalogu /Użytkownicy/TWOJE_KONTO/Biblioteki/Application Support i wyrzuć stamtąd plik „Biblioteka PYM Playera.pymlib”. Uruchom PYM Playera ponownie. Jeżeli to nie pomoże, to coś jest nie tak. To na pewno najnowsza wersja PYM Playera? Wybierz z menu PYM Player > PYM Player… — dokładny nr wersji i kompilacji jest w prawym dolnym rogu okna, np. 4.0.5 (99).

#5 Agher

Agher
  • 1 304 postów

Napisano 01 maja 2011 - 06:33

stary temat, ale problem pojawił się dziś także u mnie. Rozwiązanie od gregorego jest dobre, potwierdzam działanie - po usunięciu z katalogu "preferences" plików pyma wszystko wrociło do normy.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych