Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

jakie słuchawki dobrej jakości do iPada

• This topic is locked This topic is locked
13 replies to this topic

#1 aoyue

aoyue
  • 4 posts

Posted 27 November 2010 - 13:08

Czy oryginalne słuchawki Apple to dobry wybór czy może są jakieś lepsze - innej firmy ?

#2 aerO^

aerO^
  • 894 posts

Posted 29 November 2010 - 23:36

Znajdzie się około parę tysięcy innych lepszych... jak dobrze wiem to Apple nie wkłada swoich epickich słuchawek do zestawu z iPhone'em ja Ci polecę Shure/beats by dr.dre(uwaga całe allegro jest usiane podróbkami)/Bose, jest jeszcze milion lepszych firm, ale to te z którymi miałem styczność.

#3 Laupheer

Laupheer
  • 1034 posts
  • SkądWrocław, PL

Posted 30 November 2010 - 00:05

Bardzo dużo zależy od tego, co nazywasz "dobrą jakością", do czego będziesz ich używał itd. Ja np. mam dwie pary do różnych celów – pchełki i duże zamknięte. Więc sprecyzuj, do tego dodaj, ile chcesz na nie wydać.

#4 aoyue

aoyue
  • 4 posts

Posted 30 November 2010 - 11:32

Generalnie służyłyby do słuchania muzyki a max ile mogę wydać to 100zł

#5 Paweł Hać

Paweł Hać

iMagazine.pl Team

• 3177 posts

Posted 30 November 2010 - 12:02

Za 110 zł masz dobre Koss Porta Pro, nauszne, konstrukcja otwarta. Na ulicę się nie nadają, ale chcesz ich używać z iPadem, więc takie zastosowanie odpada. Generalnie nie doszukasz się w nich wielkiej głębi, ale odwzorowanie dźwięków jest naprawdę dobre, trudno o coś lepszego w tej cenie.

#6 arest

arest
  • 27 posts

Posted 30 November 2010 - 15:56

polecam Sennheiser CX 400 II

#7 killo

killo
  • 172 posts

Posted 01 December 2010 - 23:49

a jakie polecicie na bluetooth z mikrofonem aby mozna było uzywac ze skype

#8 szymonvader

szymonvader
  • 557 posts
  • SkądBędzin

Posted 04 December 2010 - 14:30

także poleca, sennheiser ale w 100zł nie kupisz

#9 Strusio

Strusio
  • 140 posts
  • SkądWarszawa

Posted 04 December 2010 - 16:05

Polecam Bose Acoustic Noise Cancelling. Raz użyjesz nie będziesz chciał innych ;-)

#10 piotr falba

piotr falba
  • 866 posts
  • SkądGdańsk

Posted 06 December 2010 - 07:19

Koss Porta Pro, tanie i nie do zajechania ;)

#11 pangadzet

pangadzet
  • 8 posts

Posted 07 December 2010 - 17:15

Koss Porta Pro, tanie i nie do zajechania ;)

Też uważam, że Koss Porta Pro super grają i są na ulicę (biegałem z nimi bo douszne mnie "uwierały"). Ale są do zajechania. Ja 'zajechałem' 3 pary. Tak naprawde nie wytrzymywał kabel przy koncówce i raz zdarzyło mi się, że pętla która jest w miejscu gdzie kabel rozgalęzia się na dwie słuchawki zaczepiła się na kolanie podczas zakładania butów i wyrwałem kabel ze słuchawki. Ale jak widać wracałem do nich jeszcze 2 razy. Łacznie 3 pary poszły. Mimo to uważam, że grają naprawdę swietnie za tę cenę

#12 Sethas73

Sethas73
  • 1 posts

Posted 10 January 2011 - 23:03

Witam wszystkich, ja z kolei mam pytanie jakie słuchawki bezprzewodowe polecacie do iPada? Jeżeli jest to pytanie zbyt ogólne to czy wszystkie słuchawki oparte o technologię bluetooth są kompatybilne z iPadem, a jeżeli nie to które są?

#13 cidik

cidik
  • 317 posts

Posted 14 April 2011 - 18:16

polecam Sennheiser CX 300 II mają opcję wyciszania zewnetrznychzrodel sygnalu i kupisz je na allegro za mniej niz 50 zł ... normalnie w sklepie kosztują powyzej 150 zł...

#14 renqien

renqien

Koniec...

• 20740 posts

Posted 14 April 2011 - 18:18

Ale może to już nie tutaj, bo jak mówi moderator:

Dobra, koniec tego dobrego. Nie ma zakładania dziesięciu takich samych tematów tygodniowo. Od tej pory wszystkie pytania o słuchawki idą tutaj. Tutaj link do kilkuset takich samym istniejących już tematów na forum: site:myapple.pl sluchawki - Szukaj w Google

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users