Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[3GS-4.1] powiększony obraz

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 sipap

sipap
  • 63 postów

Napisano 23 listopada 2010 - 22:56

Witam, mam Iphone 3GS od niecałego roku. Fonik nowy kupiony w Erze,bez jailbreak'a,nie zalany a także bez żadnych przygód. Do tej pory spisywał się swietnie,byłem bardzo z niego zadowolony i nagle dzisiaj coś sie w nim poknociło.Mianowicie podczas zamkniecia jednej z aplikacji nagle obraz sie powiekszył.Tak jakbym uruchomił jakas opcje zoomu.na wszystkich zakładkach tak jest.Włącznie z ekranem gdzie podaje sie pin, czy tez ekran startowy.Ikonki oczywiscie tez powiększone.Można wchodzić bez problemu w programy,ale w każdym obraz równiez powiekszony i nie można go zmniejszyc.Wyłączenie i ponowne włączenie nic nie dało.Obraz cały czas powiekszony. Przesuwajac palcami po ekranie możemy przesunąc sie w potrzebny nam obszar.Nie jest to jakieś płynne,ale od biedy da sie tak przesunąc ekran,aby widoczna była klawiatura i mozna było wbić pin, lub na zakładce gdzie jest sporo programów tak go przesuwać by widoczny stał sie program,który chcemy włączyć. Nie wiem czy dobrze opisałem objawy,ale może którys z szanownych forumowiczów zetknął lub słyszał o takim problemie i może coś doradzić jak go usunać. Będę wdzieczny za wszystkie sugestie.

#2 kev2k1

kev2k1
  • 156 postów

Napisano 23 listopada 2010 - 23:01

kliknij 3 palcami 3 razy na ekran i powinno zniknac :P

#3 Michal.Rz

Michal.Rz

• 1 741 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 23 listopada 2010 - 23:21

kliknij 3 palcami 3 razy na ekran i powinno zniknac :P

po co 3 ? wystarczy 2 razy ;) .. wejdz w ustawienia - ogólne - dostępność - i tam prawdopodobnie masz włączoną opcje zoom

#4 sipap

sipap
  • 63 postów

Napisano 24 listopada 2010 - 00:00

WIELKIE DZIĘKI,jestescie mistrzowie!!!. Już wszystko w porzadku. Rzeczywiście zoom był właczony,tylko nie wiem jak to sie stało,bo ja w momencie wystapienia problemu nic nie grzebałem w ustawieniach.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych