G艂o艣niki bezprzewodowe dla iPada?
Rozpocz臋ty przez
lobotommy
, 23 lis 2010 11:57
10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 listopada 2010 - 11:57
S膮? Nie ma? B臋d膮?
Czy znacie jaki艣 sprz臋t typu g艂o艣niki albo mo偶e jaki艣 "tuner" do wie偶y kt贸ry pozwala na bezprzewodowe s艂uchanie muzyki z iPada? Mam miniwie偶臋 Pianocraft Yamahy, ale je偶eli by艂yby to jakies dodatkowe g艂o艣niki to tyz piknie. Nie wiem czy dopiero iOS 4.2 pozwala na to , czy juz wczesniej mo偶na by艂o , ale gdybyscie znali co艣 takiego to by艂by wielce wdzi臋czny.
pozdrawiam

Napisano 23 listopada 2010 - 12:20
airport express
Napisano 23 listopada 2010 - 13:08
kr贸tko ale na temat
Wielkie dzi臋ki, wygl膮da, 偶e to w艂a艣nie to czego szukam.

Napisano 23 listopada 2010 - 13:14
AppleTV te偶 da rad臋 ;]
Napisano 23 listopada 2010 - 13:23
Napisano 23 listopada 2010 - 14:50
wszystko co po BT lub z radiowym przeka藕nikiem dzia艂a
Napisano 23 listopada 2010 - 15:50
Sam nie mam 偶adnego z tych odbiornik贸w ale wygl膮daj膮 na fajne :
Belkin : Bluetooth® Music Receiver
i
Weezy - nowy audio odbiornik Bluetooth :: PCFoster.pl
Belkin : Bluetooth® Music Receiver
i
Weezy - nowy audio odbiornik Bluetooth :: PCFoster.pl
Napisano 23 listopada 2010 - 19:42
Airport express ma zwyk艂e wyj艣cie jack, wi-fi N, streamuje muzyk臋 bezstratnie w ALAC z iphone, ipoda, ipada i mak贸w. Plus robi jako ruter. Przy tym wszystkim kosztuje 250PLN.
Apple TV robi mniej wiecej to samo co AE ale nie wiem jakie ma wyjscie audio i czy przypadkiem nie trzeba wlaczyc TV chociaz na chwile zeby tylko muzyki posluchac. No i nie jest ruterem i kosztuje 2x tyle co AE
Ja mam Airpota podpiety pod wzmacniacz Pionieera i od wczorajszej premiery 4.2 mog臋 streamowa膰 wreszcie muzyk臋 z telefonu, chocia偶 wol臋 jednak s艂ucha膰 muzyki z kompa, gdzie mam bezstratnie skompresowan膮.

Napisano 07 grudnia 2010 - 16:05
@feuerfest: mam ma艂e pytanko. Czy Airport odtwarza muzyk臋 tylko z iTunes, czy te偶 jak b臋d臋 chcia艂 zobaczy膰 sobie film przyk艂adowo w Quicktime to dzwi臋k przejdzie przez Airport? Czy to tylko z iTunes gra?
aa no i jeszcze: Wiecie mo偶e czy ten Belkin Music Receiver zadzia艂a z MacBookiem Pro (early 2010)? Czy tylko z urz膮dzeniami typu iPhone, iPad
Napisano 09 grudnia 2010 - 01:39
Muzyka na Airport leci tylko z iTunes na kompie i oczywi艣cie z dowolnego urz膮dzenia z iOS w najnowszej wersji (update o kt贸rym od dawna marzy艂em).
Je艣li chcesz mie膰 wszystkie d藕wi臋ki z ka偶dego programu to polecam ten program: Rogue Amoeba | Airfoil | Select Your Operating System
Co do film贸w to trzeba pami臋ta膰, 偶e d藕wi臋k ma op贸藕nienie (w VLC mo偶na ustawi膰 op贸藕nienie odtwarzania filmu aby si臋 zr贸wna艂 z d藕wi臋kiem)
Je艣li chcesz mie膰 wszystkie d藕wi臋ki z ka偶dego programu to polecam ten program: Rogue Amoeba | Airfoil | Select Your Operating System
Co do film贸w to trzeba pami臋ta膰, 偶e d藕wi臋k ma op贸藕nienie (w VLC mo偶na ustawi膰 op贸藕nienie odtwarzania filmu aby si臋 zr贸wna艂 z d藕wi臋kiem)
Napisano 12 grudnia 2010 - 15:29
Kupi艂em Creative d200 i jestem bardzo zadowolony. 艁atwo si臋 je przenosi na taras, do kuchni, do pokoju, bo ma艂e, a jako艣膰 d藕wi臋ku wystarczaj膮ca. Dzia艂aj膮 z iPadem, z iPhonem a nawet z telefonem Nokia.
W.
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1
0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych