Witam ostatnio stałem sie szczęśliwym posiadaczem iPhone 4, 32gb i szukałem standardowych programów typu gg, skype, facebook itd. Wszystkie znalazłem i były free już przyszło instalowac i ku moim oczom pojawił sie formularz aby podać dane karty kredytowej przecież programy są free dlaczego dla takich programów równowagi trzeba wypełniać ;( i czy za każdym razem tak bedzie ?? A jest mozejakas strona z której mozna pobrać darmowe instalki ?? Pomóżcie prosze pozdrawiam
iPhone4 pomocy AppS free
Started by
LukArt-iPhone4
, 21 Nov 2010 13:02
7 replies to this topic
Posted 21 November 2010 - 13:02
Posted 21 November 2010 - 13:14
Dlatego, ze wtedy bedziesz mial mozliwosc kupowania platnych aplikacji. Zawsze mozesz "kupic" darmowa aplikacje i przy zakladaniu konta bedziesz mial opcje NONE w formie platnosci, ale ta opcja jest tylko przy zakladaniu. Jak juz zalozyles to albo musisz podac dane karty, albo zalozyc nowe konto. Na przyszlosc poszukaj na foprum, bo nie raz o tym bylo.
Posted 21 November 2010 - 13:31
Dziękuje pozdrawiam wiec zakładam nowe konto
Posted 21 November 2010 - 13:31
(...)A jest mozejakas strona z której mozna pobrać darmowe instalki ?? Pomóżcie prosze pozdrawiam
To jest piractwo, które nie jest tolerowane na forum MyApple.
Posted 21 November 2010 - 13:49
Jak piractwem mogą być darmowe programy ??
Posted 21 November 2010 - 13:52
Jak piractwem mogą być darmowe programy ??
Takim, że nawet darmowych nie zainstalujesz, bez 'złamania' iPhone i instalacji jakiś tam patchy na piraty. To nie NOKIA czy SE.
Tutaj każdy musi pobierać sam, z własnego konta iTunes.
Posted 21 November 2010 - 13:53
Nie mogą być one rozprowadzane inną drogą niż bezpośrednio przez AppStore, a nazywajcie sobie to jak chcecie.
Posted 21 November 2010 - 14:16
Założyłem nowe konto na AppStore i dałem none w formie płatności i działa dziękuje mam co chciałem pozdrawiam
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked