Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

HFS pod Windows za free

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 imielski

imielski
  • 373 posts

Posted 17 November 2010 - 22:06

Here is a solid, free solution to reading HFS+ formatted discs in Windows OS using only the Snow Leopard install disc. The nice thing is that the Windows install doesn't have to be 'real' Boot Camp. Inside Windows: Load up the Snow Leopard disk. Ignore Autoplay. Navigate to Boot Camp » Drivers » Apple » Bootcamp.msi. (Note: please choose Bootcamp64.msi if you're running 64 bit Windows). Follow the installer instructions. Restart. Using Start » Run » msconfig, disable 'Boot Camp' from running at start up. Restart again. You should now see your HFS+ partitions of external or internal drives. Tested on a Windows 7 laptop (non Boot Camp).

#2 iFilip

iFilip
  • 791 posts
  • SkądGarwolin

Posted 17 November 2010 - 23:34

Nie działa.

#3 imielski

imielski
  • 373 posts

Posted 18 November 2010 - 02:06

HFS pod windows cd.

Nie działa.

Jakiej wersji win uzywałeś i czy była to wersja angielska ? Może tu lezy przyczyna (?)

#4 iFilip

iFilip
  • 791 posts
  • SkądGarwolin

Posted 18 November 2010 - 20:42

Zainstalować się udało. Trzeba było przez konto administratora. Próbowałem na 2 komputerach: 1. Mac Pro 2006 - Tu zainstalowałem na oddzielnym dysku win7. Efekt - bluescreen, ale przez chwilę widziałem makowe dyski, ale nie zdążylem z nich skorzystać. 2. Dell Vostro z Vista cośtam Business - Dysk makowy podłączyłem przez przejściówkę USB i zamiast zobaczyć partycję HFS, skasowałem ją. Inicialize to była jedyna opcja i nieopatrznie z niej skorzystałem. tak przy okazji. Da się ją jakoś odzyskać?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users