Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 3GS 4 vs Nokia N8

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 07 listopada 2010 - 19:40

Tak jak w temacie. Może ktoś kupił już najnowszą Nokie N8. Jak tak proszę o opinie... Sam zastanawiam się nad kupnem i wybieram spośród iPhone 3GS, 4, Samsung Galaxy S, Nokia N8...

#2 TTomekk

TTomekk
  • 1 741 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 07 listopada 2010 - 21:11

Tutaj większość powie, że iP4 ;) Ja na twoim miejscu poczytałbym więcej o N8. Tylko jednego nie wiem... czy ten telefon jest przereklamowany czy naprawdę taki dobry. edit.: Teraz zauważyłem, że masz już N80... więc rodzi się jeszcze jedno pytanie mianowicie: Chcesz uciekać od nokii czy "w sumie może zostać"?

#3 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 07 listopada 2010 - 21:18

Czytałem/oglądałem ostatnio recenzje tego zabawnego telefonu, jak masz wątpliwości czy nokia (hahah) to zapraszam:

Głupie forum uwaliło mi pół posta :-[

Poszukaj na forum jest temat iPhone vs Galaxy S - tam masz tyle do czytania, że nie widzę sensu, żebyśmy teraz to samo przepisywali Tobie...

http://www.spiderswe...piders-web.html

#4 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 07 listopada 2010 - 21:32

Tutaj większość powie, że iP4 ;)
Ja na twoim miejscu poczytałbym więcej o N8. Tylko jednego nie wiem... czy ten telefon jest przereklamowany czy naprawdę taki dobry.
edit.: Teraz zauważyłem, że masz już N80... więc rodzi się jeszcze jedno pytanie mianowicie:
Chcesz uciekać od nokii czy "w sumie może zostać"?

Miałem już z kilka telefonów apple iPhone 3G i 3GS (trochę handlowałem na allegro...)
Przyznaje że są fajne i dostarczają wiele frajdy. I nie można zapomnieć że o apple...
Jednak miałem ostatnio Samsunga Omnia HD i bardzo przypadł mi do gustu. Jak nowa N8 będzie jeszcze lepsza poważnie się zastanowię, problemem może być jedynie odsprzedaż bez strat finansowych. iPhone'a sprzedać trudno nie jest

---------- Wpis dodano o 21:32 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:25 ----------

gdyby nie ten symbian Nokia N8 byłaby już u mnie...
Nie ma co postanowiłem że zdecyduje się na Samsunga Galaxy S...

#5 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 07 listopada 2010 - 23:03

Przykro nam, ale jeszcze się nawrócisz :-D hihihi

#6 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 07 listopada 2010 - 23:23

mam iPad'a i a drugi w wersji mini jest mi nie potrzebny:-). Teraz pora na Galaxy S, później z pewnością iP 4... :-)

#7 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 07 listopada 2010 - 23:25

później z pewnością iP 4... :-)

A widzisz, jeszcze nie masz, a już się nawracasz :-D
Tak serio to napisz za miesiąc, dwa, jakąś recenzje i własne odczucia z używania Galaxy S vs iPhone, którego też miałeś - im więcej takich opinii na forum tym lepiej.
Ps. a mnie te gigantyczne piksele zniechęcają do używania iPada, czeka na iPada 2, z Retina Display... iPhone 4 zmienił mój wyświetlaczowy światopogląd :-P

#8 iron.gery

iron.gery
  • 4 651 postów
  • SkądPolska | USA

Napisano 07 listopada 2010 - 23:31

ok. Postaram się napisać recenzję. Galaxy będzie u mnie w tym tygodniu, więc nic innego nie zostaje jak poczekać. Dzięki za pomoc Pozdr

#9 JEDI_V-03965dee98

JEDI_V-03965dee98
  • 2 630 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 17:00

Jak przy kazdym uaktualnieniu androida bedziesz mial takie numery i bedziesz musial cudowac jak ludzie z [url=http://forum.android.com.pl/]Forum Android.com.pl[/url] to do ipka wrocisz szybciej jak myslisz :-),myslalem,ze wszystkie JB itp. jest skomplikowane,dopoki nie posmakowalem androida,pod choinke wracam do ipka i zaden sprzet tego nie zmieni,a wiele juz tego przerobilem.

#10 astonmarcin

astonmarcin
  • 358 postów
  • SkądKłodzko

Napisano 10 listopada 2010 - 19:11

kurcze powiem Ci że miałem dylemat 3gs czy galaxy s miałem nokię 5800 na symbianie.. nie polecam mało appsów gier itd ;) kupiłem 3gsa miałem budżet ~1150 zł za tyle też kupiłem mojego stan prawie że perfect, małe mikroryski z tyłu wyświetlacz bez rys gwarancja apple okazało się ze tylko do lutego ale cóż potem ew rok rękojmi od orange dziś go dostałem, szczerze mówiąc nie żałuje po przejsciu z nokii takie duże o! ja np nie widzę sensu dopłacac tyle kasy do iP4 ale to tylko moje zdanie ja nie potrzebuję retiny :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych