Witajcie,
w aplikacji Mail mam tylko skrzynke odbiorcza, jak mogę aktywować skrzynke z wiadomościami wyslanymi, która jest niewidoczna? Poczte mam na POP (nie wiem czy to ma znaczenie).
Gdzie jest skrzynka z wysłanymi mailami w aplikacji Mail!
Started by
Angelus
, 05 Nov 2010 11:39
9 replies to this topic
Posted 05 November 2010 - 11:39
Posted 05 November 2010 - 11:52
Skrzynka z wiadomościami wysłanymi pojawia się po wysłaniu pierwszej wiadomości. tak samo jest np z koszem który pojawi sie dopiero jak usuniesz jakas wiadomość.
kożystasz z POP w związku z tym chodzi o wiadomości wysłane z iPada a nie np z komputera.
Posted 05 November 2010 - 12:33
Wlasnie w tym problem ze sie nie pojawila
Posted 05 November 2010 - 14:28
Hmmm... a jak to sprawdzasz...?
Żeby otworzyć folder Sent lub Trash, to w otwartym programie pocztowym dotykam przycisk Inbox (u góry po lewej), następnie przycisk z nazwą konta i wówczas pojawia się lista folderów: Inbox, Sent, Trash...
Posted 05 November 2010 - 15:20
Wlasnie tak robie, ale to nie dziala.
Posted 05 November 2010 - 17:51
A w ogóle, to działa Ci poczta? Odbierasz jakieś maile i czy masz pewność, że wysłana wiadomość dotarła do adresata?
I jeszcze napisz, czy masz "czysty" system, czy po JB...
Posted 05 November 2010 - 17:57
oprocz 'inboxes' masz (powinienes w kazdym razie) zakladki 'accounts' gdzie znajdziesz i trash i send itp...
Posted 05 November 2010 - 18:11
Ja właśnie o tym wcześniej napisałem... "dotykam przycisk Inbox (u góry po lewej), następnie przycisk z nazwą konta"
Posted 08 November 2010 - 08:49
Poczte odbieram normalnie, a soft jest orginalny nie ruszany.
Posted 08 November 2010 - 11:11
Szkoda, że nie napisałeś jaka jest to skrzynka pocztowa, na jakim serwerze, chociaż jaka by nie była - zasada działania jest taka sama.
Dla potrzeb tego tematu skorzystałem ze skrzynki nigdy nie używanej na iPadzie. Wybrałem do tego pocztę na Hotmailu. Po skonfigurowaniu, odebrałem wiadomości oraz skasowałem część z nich. Po tych operacjach miałem foldery z wiadomości odebranymi oraz kosz. Posunąłem się nieco dalej w tym eksperymencie, wyłączyłem internet i stworzyłem nową wiadomość, którą mimo braku internetu zdecydowałem się wysłać. Stworzył mi się wtedy folder "Do wysłania", po czym wyszedłem z programu pocztowego, połączyłem się ponownie z internetem - wysłałem list, który znalazł się w folderze "Wysłane".
Nie robiłem żadnych cudów, system nieprzerabiany - wersja softu 3.2.1.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users