Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Pendrive do iPada.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 leehooker

leehooker
  • 207 postów

Napisano 04 listopada 2010 - 12:57

Od razu zaznaczę, że się nie orientuję w rynku, dlatego zadaję takie "dziwne pytanie" (dla niektórych może). Czy istnieje możliwość podłączenia pamięci flash/pendrive do iPada przez jakaś przejściówkę? Z góry dzięki za odpowiedź.

#2 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 04 listopada 2010 - 13:20

Od razu zaznaczę, że się nie orientuję w rynku, dlatego zadaję takie "dziwne pytanie" (dla niektórych może).
Czy istnieje możliwość podłączenia pamięci flash/pendrive do iPada przez jakaś przejściówkę?
Z góry dzięki za odpowiedź.

Podlaczyc sie da, uzywac nie.

#3 leehooker

leehooker
  • 207 postów

Napisano 04 listopada 2010 - 13:27

Czyli np nie mogę nic zrzucić z pendriva na iPada?

#4 Bernioleq

Bernioleq
  • 211 postów
  • SkądNiemcz, Poland

Napisano 04 listopada 2010 - 13:30

dokladnie.

#5 Lindworm

Lindworm
  • 29 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 04 listopada 2010 - 13:34

Witam podepnę się pod temat bo mam podobne pytanie ale czy z drobną różnicą czy można ipada wykorzystać jak pendriva ?? Znalazłem aplikacje ale wszystkie wymagają itunsa do synchronizacji czy jest jakaś aplikacja po której uruchomieniu ipad byłby widoczny jako dysk ??

#6 -jaro-

-jaro-
  • 95 postów

Napisano 04 listopada 2010 - 13:35

spokojnie, oczywiscie ze sie da - zdjecia i filmy. Inne typy plikow to nie wiem bo nie uzywalem. Wiecej info w watku o camera connection kit. jaro

#7 leehooker

leehooker
  • 207 postów

Napisano 04 listopada 2010 - 13:36

Apple iPad odczytuje dane z pendrive'a. Wiadomości ze świata Apple iPad | Krystian MacKozer Kozerawski a to?

Interesuje mnie czy można zrzucić na iPada? (bo otworzyć to już wiem, że można)

#8 damian2211061

damian2211061
  • 51 postów

Napisano 04 listopada 2010 - 14:07

chzba mozna ale po jailbreaku jest taki program:wink::wink:

#9 savio23

savio23
  • 30 postów
  • SkądŁowicz,Łódź,Warszawa

Napisano 30 kwietnia 2011 - 23:10

Apple iPad odczytuje dane z pendrive'a. Wiadomości ze świata Apple iPad | Krystian MacKozer Kozerawski a to?

Interesuje mnie czy można zrzucić na iPada? (bo otworzyć to już wiem, że można)

da sie kopiowac - robi sie to prosto i bezproblemowo,właśnie skopiowalem z pendrivea plik w pdfie i film w divxie wraz z napisami txt ;)

#10 kiler129

kiler129
  • 403 postów
  • SkądSiedlce

Napisano 30 kwietnia 2011 - 23:40

Jak ktoś ma jakiekolwiek obeznanie z unixem to można też sobie zapomntować lub podlinkować katalogi z pendrive do systemowych i tym cudem wszystkie aplikacje (nawet z appstore) widza pliki na pendrive :)

#11 Jenot

Jenot
  • 2 204 postów
  • SkądChełm

Napisano 01 maja 2011 - 08:31

A co do używania iPada jako dużego (hehe) pendrive'a to jedynym sposobem jest chyba dostęp przez sieć. Są to tego programy w AppStore - po prostu uruchamiasz program na iPadzie, łączysz się z nim przez sieć i widzisz go jako dysk sieciowy.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych