Po zakupie iLife '11 wraz z GB uczę się grać na gitarze. Jednak zabawa z mikrofonem powoli doprowadza mnie do białej gorączki. Ponieważ nie wiele wiem na temat instrumentów szarpanych strunowych mam pytanie co do przystawek. Czy jest to dobre rozwiązanie dla początkującego? Lubię czasami ponagrywać swoje utwory i takie narzędzie bardzo ułatwiłoby mi pracę. Poszukałem trochę na allegro i znalazłem tańsze i droższe zabawki.
To co znalazłem:
Przystawka do gitary akustycznej APU-10 Najtaniej! (1292980851) - Aukcje internetowe Allegro
Przystawka do gitary akustycznej z kontrolą barwy (1292637830) - Aukcje internetowe Allegro
PRZYSTAWKA DO GITARY AKUSTYCZNEJ PU-32B (1295976573) - Aukcje internetowe Allegro
Przystawka do gitary akust. z regulacjami - PU-33 (1293871068) - Aukcje internetowe Allegro
REWELACYJNA PRZYSTAWKA GITAROWA GM-100 ZOBACZ FILM (1291172042) - Aukcje internetowe Allegro
Najbardziej kusi mnie ostatni produkt. Cena jeszcze ujdzie (kryzys mocno przed świąteczny

Czy są jakieś zasadnicze różnice pomiędzy produktami? Jakieś porady? Będę wdzięczny