Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Iphone 4 Wyświetlacz

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 dante18

dante18
  • 8 postów

Napisano 03 listopada 2010 - 23:35

Witam, zakupiłem Iphone 4 i wszystko było ok dopóki nie włączyłem internetu ku mojemu zdziwieniu gdy wyświetlacz pokazuje jasna zawartość (biała strona google) widać ze lewa strona wyświetlacza jest słabiej podświetlana niż prawa nie rzuca się to bardzo w oczy ale jest to widoczne i tutaj moje pytanie czy tak powinno być czy możne jest to usterka która należny reklamować ? Pozdrawiam

#2 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 04 listopada 2010 - 00:02

U mnie nic takiego nie widzę - całą strona jest idealnie równo podświetlona. Masz dwie możliwości: - przywyknąć. olać to i sobie z tym żyć - oddać do Regenersis (o ile masz telefon od Ery lub Orange), nic nie stracisz, a może akurat łaskawie dopatrzą się wady i wymienią Ci go na nowy

#3 aerO^

aerO^
  • 894 postów

Napisano 04 listopada 2010 - 01:06

Spróbuj ustawienia>Jasność i wyłącz automatyczną janość... jak to nie pomoże to nie wiem... wiesz też takie mam uczucie jak mam włączone te autościemnianie , że jakby rogi nie były podświetlone , może przez to że ekran jest w znienawidzonej przeze mnie technologi LED... ale jak dasz na ręczne i jakąś jasność na połowę to problem nie występuje.

#4 lewy

lewy
  • 1 034 postów
  • SkądMálaga

Napisano 04 listopada 2010 - 08:56

Miałem/mam podobny problem. Dałem na gwarę, wrócił, póki co się przyzwyczaiłem, ale w grudniu próbuję jeszcze raz...

#5 dante18

dante18
  • 8 postów

Napisano 04 listopada 2010 - 09:41

Hehe u mnie ten problem wystepuje tylko jak obruce tel i jest po stronie przycisku home druga strona jest ok. Kurcze troszke to denerwujace bo przy bialej stronie wlaczonej jeden bok jest sniezno bialy a drugi szary ;P z zasiegiem sie moge pogodzic ale to mnie denerwuje ;P Skoro przedmowca napisal ze wrocil z gwarancji to ja tez nic nie zwojuje a szkoda mi sie rozstawac z tel na tydzien. No nic chyba musze przywynac ;( Ps: przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z ip Ps2: zmiana ustawien nie pomogla. Ale i tak dziekuje ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych