Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem z pocztą na IPadzie. O2.PL

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 zolw-ed9

zolw-ed9
  • 119 postów
  • SkądKalisz, Zielona Góra

Napisano 31 października 2010 - 22:09

Witam. Mam następujący poblem. -Mam konto pocztowe na O2.pl, konto to również mam skonfigurowane na IPadzie w standardowym programie pocztowym. -na ta skrzynke wczoraj rano otrzymalem 10 maili spamu. -odczytalem je na zwyklym komputerze i usunalem(usunalem jako spam)z serwera. -w miedzy czasie doszly one na IPada. Tez je usunąłem. -i tu, i tu czysta skrzynka. Teraz, po godzinie zaczyna problem: Mimo iz na serwerze i w skrzynce odbiorczej -otwieranej na zwyklym kompie NIC NIE MA. To na IPada co godzine dostaje na nowo te dziadowskie 10 maili. Usuwam je. A po aktualizacji skrzynki powtorka. Znowu te same 10 maili przychodzi na nowo. I tak nie usuwajac rosnie -20,30,40... Nieodczytanych. Otwieram poczte na kompie. Skrzynka odbiorcza PUSTA! Cho.ery mozna dostac! Moze ktos z Was Panowie mi poradzi co zrobic? mimo usuniecia konta na IPadzie i skonfigurowania jej na nowo - dalej to samo. :evil: macie jakies sugestie?

#2 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 31 października 2010 - 22:14

Powiem Tobie, że to wina tej zasranej poczty o2... U siebie mam czasami to samo... Ostatnio nawet miałem problem taki, że co chwilę chciało ode mnie hasło, albo w ogóle nie łączyło.

#3 biblo

biblo
  • 432 postów

Napisano 31 października 2010 - 22:15

A jak odbierasz/czytasz pocztę na kompie? Przez przeglądarkę, czy używając jakiegoś klienta poczty?

#4 zolw-ed9

zolw-ed9
  • 119 postów

Napisano 31 października 2010 - 22:34

Biblo poczte odbieram poprzez przegladarke. Bar-trek ostatnio wlasnie mialem podobny problem. Skrzynka skonfigurowana od 3 miesiecy na IPadzie, codziennie wszystko ok. A tu nagle wyswietla komunikat:" niemozliwe sciagniecie poczty, haslo niepoprawne". W tym samym momencie sprawdzilem na IPhonie i to samo.

#5 biblo

biblo
  • 432 postów

Napisano 31 października 2010 - 22:41

To w takim razie wygląda to na jakiś problem po stronie serwera pocztowego...

#6 armani

armani
  • 182 postów

Napisano 01 listopada 2010 - 09:43

Biblo poczte odbieram poprzez przegladarke.
Bar-trek ostatnio wlasnie mialem podobny problem. Skrzynka skonfigurowana od 3 miesiecy na IPadzie, codziennie wszystko ok. A tu nagle wyswietla komunikat:" niemozliwe sciagniecie poczty, haslo niepoprawne". W tym samym momencie sprawdzilem na IPhonie i to samo.

Tak trochę sie wpieprze, ale możesz mi powiedzieć dokładnie jak masz skonfiguowaną poczte na ipadze ? Możesz wysyłać wiadomości z klienta pocztowego?

#7 skil73

skil73
  • 231 postów
  • SkądAntrim(Irlandia Polnocna)

Napisano 01 listopada 2010 - 20:21

Witam, mam dokladnie ten sam problem ale na moim iphonie. Moim zdaniem jest to problem ze strony o2 , nie mam pojecia co oni tam robia. Problem byl na tyle denerwujacy ze musialem na jakis czas zawiesic uzytkowanie poczty z o2.

#8 zolw-ed9

zolw-ed9
  • 119 postów

Napisano 01 listopada 2010 - 21:26

Armani tak mogę wysylac. 4 konta w O2 wysylaja i odbierają. Jak coś pisz na prv. Poczta sie "uspokoiła". Maile przestaly natrętnie przychodzić w ilości hurtowej. Najwyrazniej wina leżała po stronie serwera. Temat wyjaśniony. Jeżeli moderator nie uważa inaczej, temat do zamknięcia.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych