Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Left 4 Dead - włączenie polskich napisów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 tasmaniec

tasmaniec
  • 585 postów

Napisano 31 października 2010 - 10:55

Witam, mam następujący problem... zainstalowałem wczoraj grę wymienioną w tytule przez Steam i nie mogę odpalić polskich napisów... ktoś może też tak miał i poradził sobie z tym? z góry dziękuję za pomoc... Pozdrawiam

#2 Riddle

Riddle
  • 1 631 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 31 października 2010 - 18:05

1. Sprawdź czy masz Steama po polsku. Jeśli nie, zmień język na polski. Jeśli tak: 2. Wejdź w grę, a tam w ustawienia, i włącz napisy.

#3 revanmj

revanmj
  • 687 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 31 października 2010 - 18:56

O ile mi wiadomo to gry od Valve póki co nie mają polskich wersji dla Mac'a nawet jeśli są dla Windows'a.

#4 tasmaniec

tasmaniec
  • 585 postów

Napisano 31 października 2010 - 20:30

@Riddle... steam po polsku... w ustawieniach napisy włączone... @revanmj... no ok, ale w steam'ie jest napisane, że są polskie napisy dostępne oraz wchodząc w folder z grą na dysku mam folder: left4dead_polish i oprócz polskiego są wszystkie języki, które są wymienione, że są jako napisy do gry w steam... jeśli nie są to napisy to co w takim razie? czy może to jest tak, że jak gra jest na win+mac to się instalują pliki i na ten system i na ten? jeżeli tak to się zgodzę z wypowiedzią @revanmj...

#5 revanmj

revanmj
  • 687 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 31 października 2010 - 20:49

Pliki instalują się dla obu systemów (nie licząć tych wykonawczych). A w Steamie jest napisane, że po polsku, bo na Windowsie jest. Niestety nie wiadomo kiedy mają zamiar to naprawić. Pytałem się ich o to już przy okazji premiery gry Portal i od tej pory nic się nie zmieniło ..

#6 tasmaniec

tasmaniec
  • 585 postów

Napisano 31 października 2010 - 22:36

yhym... no to wszystko jasne... no trudno... co zrobić... na szczęście to nie jest duży problem, bo "powiedzmy" angielski ogarniam, a to pytanie to bardziej z ciekawości wynikało... byłem przekonany, że skoro jest napisane z pl to i będzie to na mac'u... a tu taka niespodzianka... pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych