Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Zuzel w appstore

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 wgrupa

wgrupa
  • 2 posts

Posted 28 October 2010 - 14:23

Witam, do milosnikow klasyki, polecam SpeedLines. Stary Zuzel z PC. Super grywalnosc szczegolnie na imprezie gdy gra sie o piwko :-D

#2 GacolekPL

GacolekPL
  • 257 posts
  • SkądTarnów

Posted 28 October 2010 - 14:29

Czy to jest ... żart?
Jeśli jesteś developerem tej aplikacji to właśnie okradłeś mnie na 79 eurocentów, nie chce być aż tak nie miły, ale nie wiem co to ma być !?!?!

#3 dredg

dredg
  • 2452 posts
  • SkądVendin les Béthune

Posted 29 October 2010 - 13:32

Za mlody jestes :P gra wypas, na praktykach tylko w to gralismy bo tylko to dzialalo xD thx ^^

#4 Gość_soyerski_*

Gość_soyerski_*

Posted 29 October 2010 - 13:45

kreski :D rewelacyjna gra !

#5 GacolekPL

GacolekPL
  • 257 posts
  • SkądTarnów

Posted 29 October 2010 - 14:12

Jestem wielkim fanem żużla z Tarnowa, od 6 lat opuściłem może 2 mecze Unii Tarnów i byłem na kilkunastu GP. Na prawdziwym żużlu kreskach zjadłem zęby, ale to coś (ta gra?) nie wiem co ma wspólnego z żużlem...

#6 zubel

zubel
  • 1194 posts
  • SkądWodzisław Śląski / Opole / Katowice

Posted 29 October 2010 - 14:23

Czy to jest kur.. żart?
Jeśli jesteś developerem tej aplikacji to właśnie okradłeś mnie na 79 eurocentów, nie chce być aż tak nie miły, ale nie wiem co to ma być !?!?!

yyy... chyba se jaja robisz?
przeciez kupujac cos w appstore, na dole masz screeny, jak ta aplikacja wyglada, wiec w czym problem?

#7 GacolekPL

GacolekPL
  • 257 posts
  • SkądTarnów

Posted 29 October 2010 - 14:30

Ok wiem, ale nie myślałem że gra nie będzie posiadała żadnego modelu ślizgu żużlowego a autor tematu pisał o gre żużlowej a nie o kreskach które jadą przed siebie ....
Prawdziwy żużel kreski to ten [url=http://megawarez.eu/gry/print:page,1,101838-yiuyiel-2002-full-pl-speedyshare.html]DataLife Engine English > [COLOR="Silver"]

#8 dredg

dredg
  • 2452 posts
  • SkądVendin les Béthune

Posted 29 October 2010 - 15:39

To jest remake z pc, kiedys pod dosem sie w to gralo, na pc typu 33MHz (-; bo na 100 troche za szybko dzialalo xD

#9 wojtkow

wojtkow

• 6767 posts

Posted 29 October 2010 - 16:57

@GacolekPL - widziałeś co kupujesz to raz, dwa to w AppStore masz instytucję zwrotu. Możesz poprosić Apple o zrefundowanie Twojego nieudanego zakupu. I nawet najgorszy zakup nie jest powodem do używania wulgaryzmów i oskarżania kogoś o kradzież. De facto autor mógłby Cię pozwać. @wgrupa - jeżeli piszesz o swoim programie, to wstawiaj od razu link do iTunes. Ułatwia to czytelnikom obejrzenie i potencjalny zakup programu.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users