Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Poczta - załączniki

• Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Stivo

Stivo
  • 1232 posts
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Posted 27 October 2010 - 14:40

Witam Mam chyba nie problem a brak wiedzy odnośnie załączników w poczcie. Aby wysłać je tak jak apple by to chciało każde zdjęcie musi zostać skonwertowane jak i film. Do tego trzeba tworzyć nowego maila a nie można dodać załącznika gdy klikniemy na klawisz odpowiedź. Czy jest jakiś wam znany klient poczty który potrafiłby dodawać załączniki takie jakie zrobiliśmy i co najważniejsze na bieżąco bez tworzenia nowych wiadomości.

#2 narkoman

narkoman
  • 4360 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 27 October 2010 - 14:42

Kopiujesz np zdjęcie i wklejasz w mailu. Możesz w trakcie kliknąć anuluj i zapisać kopie roboczą - następnie w zakładce kopie robocze możesz wrócić do pisana tego samego.

#3 Stivo

Stivo
  • 1232 posts

Posted 27 October 2010 - 14:56

nie zrozumieliśmy się ;) Klkikam na odpowiedź w mailu i potrzebuje jakiegoś przycisku który dałby mi możliwość wybrania szybko ze zdjęć i filmów właśnie tej jednej rzeczy której szukam. Bez wychodzenia kopiowania wracania i tak w kółko. Każdego by krew zalewała gdyby miał to robić po 30x na dzień.

#4 narkoman

narkoman
  • 4360 posts
  • SkądBydgoszcz

Posted 27 October 2010 - 15:09

A no chyba, że tak - bo to, ze możesz kopiować po kilka na raz to pewnie wiesz też. To ja Ci nie mogę pomóc niestety :-P

#5 Homer

Homer
  • 9977 posts
  • SkądGdańsk

Posted 27 October 2010 - 17:22

No przecież masz MT na bank w 4'rce Piszesz sobie tą odp na maila, wciskasz HOME, wchodzisz w zdjecia, pod baterią masz taką strzałkę, wybierasz sobie (kilka) zdjeć/filmów, kopiujesz, hyc do maila (multitasking) wklejasz, gotowe...

#6 Stivo

Stivo
  • 1232 posts

Posted 27 October 2010 - 21:41

Kolejna osoba nie czyta co piszę... nie chce kilkanascie razy tak na dzien kombinowac tylko chce zaawansowanego klienta poczty

#7 krakers

krakers
  • 8135 posts
  • SkądNibylandia

Posted 27 October 2010 - 21:58

To w odpowiedzi się tak nie da z tego co mi wiadomo.

#8 Homer

Homer
  • 9977 posts
  • SkądGdańsk

Posted 27 October 2010 - 22:04

Kolejna osoba nie czyta co piszę... nie chce kilkanascie razy tak na dzien kombinowac tylko chce zaawansowanego klienta poczty

Napisałem jak to zrobic najprościej, wiec albo tak, albo wysyłaj maile z kompa.

#9 Stivo

Stivo
  • 1232 posts

Posted 28 October 2010 - 08:14

Najprościej? ;O Chyba jak najdalszą drogą na około. Pytam tu tylko i wyłącznie o aplikacje któa mi umożliwi kliknięcie w mailu dodaj załącznik to wszystko. A nie czy się da i jak to zrobić na około.

#10 krakers

krakers
  • 8135 posts
  • SkądNibylandia

Posted 28 October 2010 - 09:15

Najprościej w dostępny obecnie sposób. Na aplikację, który zmieni funkcjonalność Maila bym nie liczył.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users