Może w Manufakturze albo w Galerii ??
wiem że tutaj jest dużo taniej niż w Cortlandzie:
http://www.komputero...d_akcesoria.php
ale ja nie szukam internetowego sklepu...

jak zmienic skin w iPOD Nano 2G
Started by
pepsi89
, 19 Feb 2007 18:00
35 replies to this topic
Posted 26 February 2007 - 14:45
Posted 26 February 2007 - 14:47
Widocznie EMPiK EMPiKowi nie równy
Jak będę miał kiedyś okazję to obczaję ten w centrum Katowic, bo w Silesii jest naprawdę ok, może nie to co Kraków, ale przyzwoicie
Ale jeśli chodzi o EMPiK to można wejść na empik.com i tam zamówić co tylko chcesz z dostawą do danego salonu EMPiKu - zapłacisz tylko za produkt, bo sam sobie pójdziesz odebrać
Ja tak robię często gęsto z płytami bo nienawidzę ich szukać w tym bajzlu, więc jak chcę kupić jakąś starszą, czy trudniej dostępną to dla mnie to jest spoko sposób. Co nie zmienia faktu, że gdybyś chciał zobaczyć pokrowiec "na żywo" przed zakupem, to cienko.

Posted 26 February 2007 - 15:03
internetowy nie znaczy ze nie ma siedziby w lodzi
acris ma a asortyment mozna obejrzec na stronie, kupi/zmowic tam i odebrac w sklepie osobiscie, dokladnie tak jak w empiku
niestety u nas tylko tak wyglada asortyment z elektroniki, w ksiazki i plyty zaopatrzenie jest niezle, z tym odbiorem to niezly pomysl tylko musze sie najpierw dowiedziec czy w tym badziewnym empiku ktory mamy jest taka mozliwosc zeby sie nie obudzic z reka w nocniku placac za przesylke
inna sprawa to te ceny w empiku... np sluchawki od apple 200zl...

Posted 26 February 2007 - 15:08
No właśnie tak jak mówisz z tymi cenami - nie wszystko się opłaca :/ A z tego co piszą na stronie internetowej to w każdym salonie EMPiKu w Polsce, jest tam też gdzieś ich lista.
Posted 26 February 2007 - 18:54
Migrena nie dramatyzuj
zrobi się wycieczke i zobaczy.... mamy przecież 5 Empików... jak nie więcej... W którymś na pewno będzie.
Właśnie ... coś mi się przypomniało jak tak o Empiku się rozgadaliśmy... W Empiku w Manufakturze z 2 tygodnie temu widziałem na wystawie iPoda nano 1st gen i iPoda 2nd gen .... Pamiętam że ten 1st gen był o kilkadziesiąt złotych droższy... Jak to możliwe ? Jutro jade tam tak czy siak to sprawdze jakieś szczegóły
Poprostu mi się rzuciło w oczy

Posted 26 February 2007 - 22:47
5? no ja wiem o 4 tylko a do manufaktury mi nie podrodze nigdy, moze tam bedzie cos faktycznie, daj znac gdybys byl i widzial tam jakies sylikonowe pokrowce albo te przezroczyste folie na video, z gory dziekuje
Posted 27 February 2007 - 00:00
5.... na Narutowicza, Roosvelta, Pietrynie, w Manufakturze i w Galerii.

Posted 27 February 2007 - 03:12
roosvelta?
Posted 27 February 2007 - 12:28
No, już dawno
....
Chyba, że sama szkoła tam jest... Przejeżdżam często ale nie byłem w środku....

Posted 27 February 2007 - 12:35
dziwi mnie to bo nie widze sensu upychac kolejnego empiku wlasciwie tuz obok dwoch innych, bede tam moze dizsiaj to zajrze i obadam
Posted 24 May 2008 - 13:13
Ja mam pytanko:
Czy ktoś kupował od tego goście Skiny.
Skin Sklep eBay.pl - Nintendo DS LIte Skins: Nintendo DS, PSP
Czy ktoś kupował od tego goście Skiny.
Skin Sklep eBay.pl - Nintendo DS LIte Skins: Nintendo DS, PSP
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users