Czy jest jakakolwiek mozliwosc zamiany klawiatury w jakimkolwiek miejscu, w jakikolwiek sposob?
na stronie en.toppreise.ch znalazlem swietna oferte kupna iMac'a i3 27" i tam byla informacja, ze jest 'other keyboard layouts' ale w rzeczywistosci okazalo sie, ze byl to blad... nie protestowalem szczegolnie poniewaz na takich stronach jak ceneo tez czesto zdazaja sie bledy, tylko czy jest jakies wyjscie z tej sytuacji? Pytalem w iSpot'cie i nie ma mozliwosci wymiany u nich tej klawiatury. A gdybym poszedl do Apple Store w Zurichu, to wymieniliby mi klawiature na US layout?

Bezprzewodowa klawiatura w ukladzie niemieckim
Started by
adamgust
, 22 Oct 2010 23:07
5 replies to this topic
Posted 22 October 2010 - 23:07
Posted 22 October 2010 - 23:12
Nie wymienia. Ale...czy to jest problem?
Posted 22 October 2010 - 23:25
tak, poniewaz jest inny uklad znakow. Sa tzw. umlalty, znak zapytania jest gdzie indziej itd. Nie zamierzam naklejac specjalnie naklejek z takim ukladem z jakiego bede w rzeczywistosci korzystac, zwlaszcza, ze wole klawiature przewodowa z rozszerzeniem numerycznym.
Posted 22 October 2010 - 23:47
Ja mam klawiature PL, a pisze na niej bez problemow w trzech jezykach (layout), miedzy innymi po niemiecku. Jak wyswietlisz sobie layout, to po dwuch tygodniach wiesz, gdzie jak przycisk jest.
Posted 23 October 2010 - 00:33
CEHM, ale jemu to przeszkadza, mnie też by szlag trafiał z taką klawiaturą, nie żebym sobie nie poradził z nią, ale to gówniano wygląda. Poleciała by za okno szybciutko.
Posted 23 October 2010 - 13:40
no dokładnie. Ale to co najważniejsze, to fakt, że nie potrzebuję tej klawiatury, bo chce przewodową. Tego, że nie wymienią jesteście pewni? Chodzi o nieotwierana nawet klawiaturę z pudelka?! Pozostanie mi ebay albo wrzucenie jej do szafki, gdyby sie jednak przydala bezprzewodowa, chociaz po co wrzucac i kisic w szafce 300PLN?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users