Czy ktoś wie, kiedy w polskim sklepie będzie można kupić nową wersję Apple TV? W Cortlandzie jest zapowiedź, ale bez daty.

[Kiedy] Apple TV 2 w Polsce
Rozpoczęty przez
bsz
, 22 paź 2010 21:33
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 października 2010 - 21:33
Napisano 28 października 2010 - 23:15
Szkoda kasy ja kupiłem za 139$ za przesyłką EMS(3dni idzie)prosto z USA z ebay mogę polecić sprzedającego ma masę tego za ile wylicytujesz za tyle masz
Walić tych zdzierców z iSpot i Cortlandu

Napisano 03 listopada 2010 - 07:39
velchinaski, Zależy mi na fakturze, bo mogę odliczyć VAT, więc wolę kupić w polskim sklepie.
Model francusko-niemiecki [MC572FD/A], a więc z "polską" wtyczką można zamówić za 489 zł z wysyłką na redcoon.pl: Apple TV MC572FD/A - Streaming-Box - Apple �| redcoon Polska
Model francusko-niemiecki [MC572FD/A], a więc z "polską" wtyczką można zamówić za 489 zł z wysyłką na redcoon.pl: Apple TV MC572FD/A - Streaming-Box - Apple �| redcoon Polska
Napisano 17 listopada 2010 - 19:22
Apple TV już dotarło do mnie z redcoon.pl mimo, że cały czas na stronie jest informacja, że będzie wkrótce dostępny, a po złożeniu zamówienia dostałem informację, że dostawa pod koniec grudnia.
Jeśli ktoś potrzebuje, to można zamawiać. Jedyny minus to to, że Apple TV dotarło odfoliowane: może sprawdzali czy jest sprawne przed wysyłką. Opakowanie ma niemieckie i francuskie napisy, a wtyczka pasuje do naszych kontaktów.
Jeśli ktoś potrzebuje, to można zamawiać. Jedyny minus to to, że Apple TV dotarło odfoliowane: może sprawdzali czy jest sprawne przed wysyłką. Opakowanie ma niemieckie i francuskie napisy, a wtyczka pasuje do naszych kontaktów.
Napisano 23 listopada 2010 - 14:00
Apple TV już dotarło do mnie z redcoon.pl mimo, że cały czas na stronie jest informacja, że będzie wkrótce dostępny, a po złożeniu zamówienia dostałem informację, że dostawa pod koniec grudnia.
A ile czasu szla paczka od momentu zamówienia?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych