Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

DLNA na iPhone'a

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Lukaszmaly1

Lukaszmaly1
  • 243 postów
  • SkądKatowice

Napisano 20 października 2010 - 19:33

Witam Mam takie pytanie, czy są jakieś programy w app store albo w cydii, które dodadzą funkcjonalność DLNA do iPhone?

#2 Pendragon

Pendragon
  • 122 postów

Napisano 20 października 2010 - 19:42

AirPlayer w AppStore, odtwarza wszystko z mojego dysku sieciowego z DLNA, to samo na iPadzie.

#3 Lukaszmaly1

Lukaszmaly1
  • 243 postów
  • SkądKatowice

Napisano 22 października 2010 - 09:41

A w drugą stronę coś znajdę? Chodzi mi o oglądanie filmów które są na iPhonie w telewizorze z DLNA. Tak jak na kompie: instaluje program, wrzucam do niego filmy, łącze się przez telewizor i oglądam bezprzewodowo na swoim lub na innym telewizorze z DLNA (to żeby działał z innymi to opcja, interesuje mnie żeby chodziło z moim samsungiem)

#4 Lukaszmaly1

Lukaszmaly1
  • 243 postów
  • SkądKatowice

Napisano 22 października 2010 - 17:14

a mam pytanie jeszcze odnosnie naszego forum, otoz dlaczego moj post nie wyswietla sie w wowych postach tylko w zakladce forum itd. czy ma zwiazek to ze przy temacie forum mam ikonke koperty ze strzałka a wszystkie inne posty maja koperte ze znaczkiem plus? nie umiem tej ikonki zmienic, wiem, ze moze dziwne pytanie, ale ja nie znam odpowiedzi na nie :)

#5 bapko

bapko
  • 151 postów
  • SkądKatowice

Napisano 05 grudnia 2010 - 14:20

Dołaczam sie do pytania? Lukaszmaly1 a moze znalazles juz gdzies taki programik??

#6 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 05 grudnia 2010 - 14:22

a mam pytanie jeszcze odnosnie naszego forum, otoz dlaczego moj post nie wyswietla sie w wowych postach tylko w zakladce forum itd. czy ma zwiazek to ze przy temacie forum mam ikonke koperty ze strzałka a wszystkie inne posty maja koperte ze znaczkiem plus? nie umiem tej ikonki zmienic, wiem, ze moze dziwne pytanie, ale ja nie znam odpowiedzi na nie :)

Wyjaśnienie na samym dole Pytania i problemy.

#7 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 05 grudnia 2010 - 15:21

Tak mi sie zdaje, ze DLNA ma prawo bytu tam gdzie jest jakiś manager plików. W iPhone niby masz ten var, root i inne ścieżki ale na bank takiego czegoś nie masz co szukać w AppStore. W końcu takim applowskim odpowiednikiem jest AirPlay.

#8 Lukaszmaly1

Lukaszmaly1
  • 243 postów
  • SkądKatowice

Napisano 06 lutego 2011 - 13:58

Znalazłem taki program nazywa sie iMediashare dostepny w appstore i działa tak jak chciałem

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych