Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Wyłączenie iPod classic 6g (tak wiem nie da sie ale...)

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Krzysio_niejadek

Krzysio_niejadek
  • 128 posts

Posted 19 October 2010 - 08:30

Jest taka sprawa bo niby trzeba uśpić i zablokować klawiaturę i tyle ale jak tak robię to chyba nadal baterie żre bo niby powinna trzymać 40godz na muzyce nie liczyłem ale na pewno tyle nie było a ipod był kupiony nowy w sierpniu tego roku...nie da sie go po prostu jakoś wyłączyć ? taka ważna rzecz a w ipod tego nie ma...

#2 Smoczy

Smoczy
  • 4066 posts
  • SkądPrzemyśl

Posted 19 October 2010 - 08:50

nie da się wyłączyć Classica,jedynie uśpić....chyba że otworzysz obudowę i wypniesz baterię

#3 Roberto

Roberto
  • 13752 posts
  • SkądWrocław

Posted 19 October 2010 - 09:40

nie da się wyłączyć?
http://manuals.info....ic_120GB_en.pdf
Turn off iPod classic - Press and hold Play/Pause
czy to jest 'uśpienie'? AFAIR to mi się nano normalnie wyłączał. uśpienie to sam hold chyba starczył, ekranik się wyłączał i wsio.

#4 Krzysio_niejadek

Krzysio_niejadek
  • 128 posts

Posted 19 October 2010 - 18:02

nie da się wyłączyć?
http://manuals.info....ic_120GB_en.pdf
Turn off iPod classic - Press and hold Play/Pause
czy to jest 'uśpienie'? AFAIR to mi się nano normalnie wyłączał. uśpienie to sam hold chyba starczył, ekranik się wyłączał i wsio.

To również jest uśpienie co to za wyłączenie kiedy byle co klikne i się włączy od razy powinno się jakiś czas włączać...to nie jest prawdziwe wyłączenie...

--

i skoro to by było wyłączenie to muzyka, którą miałem nie był by na dole jako "odtwarzane".

#5 Grabek-pg

Grabek-pg
  • 201 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 19 October 2010 - 19:05

Jakiego wyłączania się spodziewasz w iPodzie? Źle, że jednym przyciskiem można włączyć? Powinna być sekwencja 3 przycisków?

#6 Krzysio_niejadek

Krzysio_niejadek
  • 128 posts

Posted 20 October 2010 - 15:44

Jakiego wyłączania się spodziewasz w iPodzie?

Źle, że jednym przyciskiem można włączyć? Powinna być sekwencja 3 przycisków?

Nic nie rozumiesz...to jest uśpienie a nie wyłączenie gdyby to rzeczywiście było wyłączenie to by się wyłączyło i od razu po przyciśnięciu nie wróciło by do tego co robiłem wcześniej.Zrozum np. jak iPhone wyłączysz to czekasz aż ci się włączy prawda ? a tu to wygląda jak byś iPhone uśpił i powrócił po chwili do pracy z nim.

#7 Stasio90

Stasio90

I hear the Angels cry, the calling my name.

• 1550 posts
  • SkądŁaziska Górne

Posted 20 October 2010 - 16:14

przytrzymaj trochę przycisk play/pause to się wyłączy (ja robiłem tak gdy miałem ipod nano 3G) tak z resztą to iphone to taki mini komputerek więc system jako że jest bardziej zaawansowany to potrzebuje więcej czasu na załadowanie usług i tła niż soft ipoda prawda???

#8 Krzysio_niejadek

Krzysio_niejadek
  • 128 posts

Posted 23 October 2010 - 22:20

przytrzymaj trochę przycisk play/pause to się wyłączy (ja robiłem tak gdy miałem ipod nano 3G) tak z resztą to iphone to taki mini komputerek więc system jako że jest bardziej zaawansowany to potrzebuje więcej czasu na załadowanie usług i tła niż soft ipoda prawda???

Jezus to jest takie trudne to zrozumienia ? :) to działa jak uśpienie...równie dobrze mógłbym go uśpić.On się nie wyłącza, tak nagle by wróciło po wciśnięciu do menu ? wątpię powinno być logo apple i dopiero jakoś się włączyć a dodatkowo skoro się wyłączyło to opcji odtwarzane już by nie było w menu...

#9 Stasio90

Stasio90

I hear the Angels cry, the calling my name.

• 1550 posts
  • SkądŁaziska Górne

Posted 24 October 2010 - 03:22

a może tak zrobiony jest ten soft

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users