Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Komunikat - "Musisz schłodzić iPhone'a przed użyciem go"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 neoteamm

neoteamm
  • 173 postów
  • SkądNidzica

Napisano 19 października 2010 - 08:09

Taki tekst pokazał mi się dziś na springboardzie kiedy próbowałem odebrać telefon który leżał sobie w stanie spoczynku na biurku, dodam że telefon nie był rozgrzany ani też oziębiony normalna temperatura pokojowa. O co w tym biega

[ATTACH=CONFIG]6897[/ATTACH]

[MOD]Temat przeniesiony z działu "iPhone - Rozmowy ogólne".
W TYM DZIALE NIE ZADAJEMY PYTAŃ - ZASADY[/MOD]

#2 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 19 października 2010 - 08:14

Solo Emerganeze? Może po prostu jakiś drobny błąd w oprogramowaniu? Zrestartuj iPhone ;)

#3 neuspeed

neuspeed
  • 173 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 października 2010 - 08:15

tak jak jest napisane, albo faktycznie byl jakis uklad za goracy albo cos zwarlo i pokazal blednie taki komunikat, wylacz go i wlacz i tyle

#4 neoteamm

neoteamm
  • 173 postów
  • SkądNidzica

Napisano 19 października 2010 - 08:22

"Solo Emerganeze? " - czyt. Tylko alarmowe w różnych językach zaczeło wyświetlać, oczywiście telefon juz działa ok ale dziwne zachowanie po około 4 iesiąć poprawnego działania dzięki Bogu zdążyłem cyknąć screena dla potomnych z tym dziwactwem :)

---------- Wpis dodano o 09:22 ---------- Poprzedni wpis dodano o 09:21 ----------

teraz do głowy przyszła mi pewna myśl, telefon leżał na kablach od monitora zasilającym i sygnałowym był o nie oparty wiec moze to miało jakiś wpływ na ten komunikat

#5 suprnowa

suprnowa
  • 664 postów
  • SkądRadom/Norway

Napisano 19 października 2010 - 08:42

Pisałem taki sam soft,telefon leżał na stoliku i też wyskoczył taki błąd.A napewno nie był gorący,to pewnie jest jakiś błąd w oprogramowaniu.

#6 Laz

Laz
  • 799 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 19 października 2010 - 21:04

Dokladnie.Mialem to samo.

#7 untaztood

untaztood
  • 566 postów

Napisano 19 października 2010 - 21:11

Miałem to samo, jak zostawiłem telefon w lipcu w samochodzie ;)

#8 boniuss

boniuss
  • 37 postów
  • SkądŁódź, Poland, Poland

Napisano 19 października 2010 - 21:17

@untaztood No ale to nic dziwnego nie? ;) Też, zostawilem w lipcu w samochodzie i mialem ten sam komunikat ;p

#9 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 19 października 2010 - 22:30

teraz do głowy przyszła mi pewna myśl, telefon leżał na kablach od monitora zasilającym i sygnałowym był o nie oparty wiec moze to miało jakiś wpływ na ten komunikat

Moglo sie zaczac cos indukowac w telefonie i ktorys element mogl sie rozgrzac, stad komunikat.

#10 narkoman

narkoman
  • 4 360 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 19 października 2010 - 22:39

Już ktoś miał ten problem, i odpowiem to samo co w tamtym temacie: Miałem dokładnie takie samo coś raz, jakieś dwa tygodnie po kupnie - leżał sobie obok kompa, wziąłem, chwilę strasznie wszytko lagowało a potem wywalił ten błąd. Po resecie telefonu nie było już problemu, nigdy więcej się to też nie powtórzyło, w moim wypadku był to incydent bez znaczenia.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych