Iphone caly czas sie laduje ale nie chce sie wlaczyc.
Napisano 19 października 2010 - 07:48
Napisano 19 października 2010 - 08:13
Napisano 19 października 2010 - 08:16
Napisano 19 października 2010 - 09:21
---------- Wpis dodano o 08:21 ---------- Poprzedni wpis dodano o 07:43 ----------
Dzwoniłem do gościa z serwisu, powiedział mi, że nic się nie dzieję i wszystko ok, iPhone 3g nie powinno się rozładowywać do końca, tylko jak już zostało kilka procent baterii trzeba go wpiąć w ładowarkę inaczej dojdzie do całkowitego rozładowania baterii, a wtedy iphone na ładowarce 2-3 godziny będzie ładował się dopiero potem się włączy. Więc poczekałem i rzeczywiście iPhone po ok. 2.5 godziny włączył się i wszystko jest ok. Problem rozwiązany.
Napisano 26 lutego 2011 - 19:52
Mogę go wyłączyć, itunes go nie widzi - bo się nie włącza tylko stoji na trybie ladowania baterii, resetu z home i sleep nie mogę włączyć.
---------- Wpis dodano o 08:21 ---------- Poprzedni wpis dodano o 07:43 ----------
Dzwoniłem do gościa z serwisu, powiedział mi, że nic się nie dzieję i wszystko ok, iPhone 3g nie powinno się rozładowywać do końca, tylko jak już zostało kilka procent baterii trzeba go wpiąć w ładowarkę inaczej dojdzie do całkowitego rozładowania baterii, a wtedy iphone na ładowarce 2-3 godziny będzie ładował się dopiero potem się włączy. Więc poczekałem i rzeczywiście iPhone po ok. 2.5 godziny włączył się i wszystko jest ok. Problem rozwiązany.
W moim iPhone 4 czekałem całą noc i nic, na drugi dzień robiłem próbę z MacBookiem, później z ładowarką od starego iPhona i nic. Na szczęście dzień wcześniej kolega pożyczył mi na powrót do domu ładowarkę samochodową. Po podłączeniu, po jakiejś godzince jak sprawdziłem już żył ;-) Może to komuś pomoże, ja gdybym to wiedział miał bym milszą sobotę ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych