Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

Iphone caly czas sie laduje ale nie chce sie wlaczyc.

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Stajnia

Stajnia
  • 16 post贸w

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 07:48

Witam Dzisiaj rano roz艂adowa艂 mi si臋 iPhone, ipod艂膮czy艂em go do kompa zacz膮艂 si臋 艂adowa膰, a po chwili w艂膮czy艂 si臋 wszystko ok, ale za chwile kiedy chcia艂em z niego skorzysta膰 sam si臋 wy艂膮czy艂 i wy艣wietli艂a si臋 bateria i pod ni膮 piorun i tak ju偶 zosta艂o. Ca艂y czas niby si臋 艂aduje jest wy艣wietlona bateria z piorunem i trwa to ju偶 dobre 30 min i nic telefon nie w艂膮cza si臋. Po odpi臋ciu 艂adowarki pod bateria wyskakuje wtyczka i piorun. Sprawdza艂em ju偶 na na usb w kompie jak i w kontakcie ca艂y czas to samo. Nie mog臋 go wprowadzic w dfu.

#2 pietrzkiewicz

pietrzkiewicz
  • 67 post贸w
  • Sk膮dWarszawa / Krak贸w

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 08:13

iTunes go widzi? Mo偶esz go wy艂膮czy膰? Dzia艂a hard reset?

#3 Pawe艂 Ha膰

Pawe艂 Ha膰

iMagazine.pl Team

• 3聽177 post贸w

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 08:16

Mo偶liwe, 偶e pad艂a bateria. Je偶eli iTunes go widzi to spr贸buj wgra膰 na nowo oprogramowanie.

#4 Stajnia

Stajnia
  • 16 post贸w

Napisano 19 pa藕dziernika 2010 - 09:21

Mog臋 go wy艂膮czy膰, itunes go nie widzi - bo si臋 nie w艂膮cza tylko stoji na trybie ladowania baterii, resetu z home i sleep nie mog臋 w艂膮czy膰.

---------- Wpis dodano o 08:21 ---------- Poprzedni wpis dodano o 07:43 ----------

Dzwoni艂em do go艣cia z serwisu, powiedzia艂 mi, 偶e nic si臋 nie dziej臋 i wszystko ok, iPhone 3g nie powinno si臋 roz艂adowywa膰 do ko艅ca, tylko jak ju偶 zosta艂o kilka procent baterii trzeba go wpi膮膰 w 艂adowark臋 inaczej dojdzie do ca艂kowitego roz艂adowania baterii, a wtedy iphone na 艂adowarce 2-3 godziny b臋dzie 艂adowa艂 si臋 dopiero potem si臋 w艂膮czy. Wi臋c poczeka艂em i rzeczywi艣cie iPhone po ok. 2.5 godziny w艂膮czy艂 si臋 i wszystko jest ok. Problem rozwi膮zany.

#5 Frans

Frans
  • 1 post贸w
  • Sk膮dBrzeziny

Napisano 26 lutego 2011 - 19:52

Mog臋 go wy艂膮czy膰, itunes go nie widzi - bo si臋 nie w艂膮cza tylko stoji na trybie ladowania baterii, resetu z home i sleep nie mog臋 w艂膮czy膰.

---------- Wpis dodano o 08:21 ---------- Poprzedni wpis dodano o 07:43 ----------

Dzwoni艂em do go艣cia z serwisu, powiedzia艂 mi, 偶e nic si臋 nie dziej臋 i wszystko ok, iPhone 3g nie powinno si臋 roz艂adowywa膰 do ko艅ca, tylko jak ju偶 zosta艂o kilka procent baterii trzeba go wpi膮膰 w 艂adowark臋 inaczej dojdzie do ca艂kowitego roz艂adowania baterii, a wtedy iphone na 艂adowarce 2-3 godziny b臋dzie 艂adowa艂 si臋 dopiero potem si臋 w艂膮czy. Wi臋c poczeka艂em i rzeczywi艣cie iPhone po ok. 2.5 godziny w艂膮czy艂 si臋 i wszystko jest ok. Problem rozwi膮zany.

W moim iPhone 4 czeka艂em ca艂膮 noc i nic, na drugi dzie艅 robi艂em pr贸b臋 z MacBookiem, p贸藕niej z 艂adowark膮 od starego iPhona i nic. Na szcz臋艣cie dzie艅 wcze艣niej kolega po偶yczy艂 mi na powr贸t do domu 艂adowark臋 samochodow膮. Po pod艂膮czeniu, po jakiej艣 godzince jak sprawdzi艂em ju偶 偶y艂 ;-) Mo偶e to komu艣 pomo偶e, ja gdybym to wiedzia艂 mia艂 bym milsz膮 sobot臋 ;-)

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych