Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Przypominacz

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 sesuo

sesuo
  • 78 postów

Napisano 17 października 2010 - 15:03

Witam, szukam małej aplikacji która przypominałby mi o wcześniej dodanych zdarzeniach. Interesuje mnie głównie aplikacja na Mac OS z możliwością synchronizacji z iPhonem. Znalazłem Evernote, ale szczerze mówiąc nie przypadł mi do gustu. Oczywiście aplikacje mogą być płatne. Pozdrawiam, sesuo

#2 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 17 października 2010 - 15:14

2Do: Stunning ToDo List for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store
downloads

Świetnie działa. Polecam.

#3 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 350 postów

Napisano 17 października 2010 - 15:15

Emm... kalendarz w iCal? ;-)

#4 arturcisz

arturcisz
  • 10 155 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 17 października 2010 - 15:16

Też myślałem o iCal, na ale to by było za banalne i myślę, że autorowi znane :)

#5 janhalb

janhalb
  • 951 postów

Napisano 17 października 2010 - 17:48

Hmmm, ale przecież iCal właśnie do tego między innymi służy... Możesz zapisać zdarzenie, możesz ustawić alarm na dowolny czas, możesz zsynchronizować z iPhonem... Czegóż chcieć więcej?

#6 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 17 października 2010 - 17:49

Do tego nawet powiadamia jak jest wyłączony, jak dla mnie nic więcej nie trzeba.

#7 sesuo

sesuo
  • 78 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 09:42

Kalendarz jest fajne o ile ma się MobileMe, bo synchronizacja kabelkiem jest uciążliwa. Ostatecznie skusiłem się na zakup MobileMe i wszystko ładnie działa ;).

#8 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 14:32

Mi tam iCal synchronizuje się ładnie z N95 bez żadnych kabelków, także z iPhonem tym bardziej nie powinno być kłopotów. I nie mam żadnego mobile me.

#9 ogienkr

ogienkr
  • 34 postów

Napisano 17 listopada 2010 - 18:23

Mozna dodac do iCalendara kalendarz google. Zastepuje mobileme i jest bezplatne. Dostaje przypomnienia, mimo, ze nie synchronizuje iphona z imakiem. polecam:)

#10 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 17 listopada 2010 - 18:28

Ja używam wlasnie Google Calendar spiętego z systemowym kalendarzem. Nie dosc ze ladnie sie syncuje komp, iphone etc z chmurką google (za darmo) to jeszcze geektoolem sobie wydrukowalem zdarzenia na pulpicie i napisalem skrypt shell ktory zdarzenia wrzuca do pliku tekstowego i wgrywa na serwer ftp sad moge sobie sciagnac moim kindle jesli nie bede miec kompa albo fonu pod reka :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych