Witam,
szukam małej aplikacji która przypominałby mi o wcześniej dodanych zdarzeniach. Interesuje mnie głównie aplikacja na Mac OS z możliwością synchronizacji z iPhonem. Znalazłem Evernote, ale szczerze mówiąc nie przypadł mi do gustu.
Oczywiście aplikacje mogą być płatne.
Pozdrawiam,
sesuo

Przypominacz
Rozpoczęty przez
sesuo
, 17 paź 2010 15:03
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 października 2010 - 15:03
Napisano 17 października 2010 - 15:14
2Do: Stunning ToDo List for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store
downloads
Świetnie działa. Polecam.
downloads
Świetnie działa. Polecam.
Napisano 17 października 2010 - 15:15
Emm... kalendarz w iCal? ;-)
Napisano 17 października 2010 - 15:16
Też myślałem o iCal, na ale to by było za banalne i myślę, że autorowi znane

Napisano 17 października 2010 - 17:48
Hmmm, ale przecież iCal właśnie do tego między innymi służy... Możesz zapisać zdarzenie, możesz ustawić alarm na dowolny czas, możesz zsynchronizować z iPhonem... Czegóż chcieć więcej?
Napisano 17 października 2010 - 17:49
Do tego nawet powiadamia jak jest wyłączony, jak dla mnie nic więcej nie trzeba.
Napisano 15 listopada 2010 - 09:42
Kalendarz jest fajne o ile ma się MobileMe, bo synchronizacja kabelkiem jest uciążliwa. Ostatecznie skusiłem się na zakup MobileMe i wszystko ładnie działa
.

Napisano 15 listopada 2010 - 14:32
Mi tam iCal synchronizuje się ładnie z N95 bez żadnych kabelków, także z iPhonem tym bardziej nie powinno być kłopotów. I nie mam żadnego mobile me.
Napisano 17 listopada 2010 - 18:23
Mozna dodac do iCalendara kalendarz google. Zastepuje mobileme i jest bezplatne. Dostaje przypomnienia, mimo, ze nie synchronizuje iphona z imakiem. polecam:)
Napisano 17 listopada 2010 - 18:28
Ja używam wlasnie Google Calendar spiętego z systemowym kalendarzem. Nie dosc ze ladnie sie syncuje komp, iphone etc z chmurką google (za darmo) to jeszcze geektoolem sobie wydrukowalem zdarzenia na pulpicie i napisalem skrypt shell ktory zdarzenia wrzuca do pliku tekstowego i wgrywa na serwer ftp sad moge sobie sciagnac moim kindle jesli nie bede miec kompa albo fonu pod reka

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych