Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nasza utęskniona wielozadawniowość oraz przeglądarka.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Stivo

Stivo
  • 1 232 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 11 października 2010 - 22:31

Witam Przejdę od razu do rzeczy i powiem że mam dość tego super multitaskingu czy jakoś tak jest możliwość aby to wyłączyć i oszczędzić baterie wraz z ramem? Mam dość po 5 minutach zabawy na telefonie usuwanie 20 aplikacji. Bądź jakiś automat który będzie sam czyścił pamięć za pomocą 2x przycisku uśpienia (gdzieś o tym czytałem aczkolwiek skleroza nie boli) A co do przeglądarki działa mi na nerwy ciągle odświerzanie strony otworzonej 5 minut temu gdy przechodzę do nowej zakładki jest jakiś odpowiednik safari który chociaż w małym stopniu wyeliminuje to odświeżanie?

#2 Therioon

Therioon
  • 4 281 postów
  • SkądZ brzucha:)

Napisano 11 października 2010 - 22:46

ztoogle czy jakoś tak z cydii tym możesz wyłączyć

#3 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 12 października 2010 - 06:34

Co do pierwszego pytania.
http://myapple.pl/cy...ltitasking.html

#4 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 października 2010 - 14:20

Nie rozumiesz jak działa multitasking w iPhone'ach i tylko dlatego twierdzisz, że jest zły. Pozdrawiam i życzę miłego, bezsensownego zamykania aplikacji. :)

#5 abovePL

abovePL
  • 2 385 postów
  • SkądJaworzno, Poland

Napisano 12 października 2010 - 14:26

Czasami zamknięcie nie używanej gry czy czegoś pamięciożernego powoduje ze telefon lepiej reaguje no i zakładki w safari nie są odświeżane. Jednak teraz nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez MT!

#6 Stivo

Stivo
  • 1 232 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 12 października 2010 - 22:13

Może i nie rozumiem nie zaprzeczam nie jestem ekspertem. Aczkolwiek po co mi to w safari skoro i tak odświeża zakładki? Po co mi na tym pasku 10gier które i tak się włączaja od nowa gdy na nie kliknę? Nie zbyt rozumiem w jakim celu dawać skrót do aplikacji w dwóch miejscach. A i tak to niczego nie przyśpieszy.

#7 bartek1529

bartek1529
  • 578 postów

Napisano 12 października 2010 - 22:15

Gry akurat włączają się od nowa bo nie współpracują z MT ale coraz więcej porgramów współpracuje więc nie można tego tak zupełnie przekreślać

#8 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 12 października 2010 - 22:15

Może i nie rozumiem nie zaprzeczam nie jestem ekspertem. Aczkolwiek po co mi to w safari skoro i tak odświeża zakładki?

Zawartosc stron bardzo szybko sie zmienia i po jakims czasie odswierza wlasnie po to, zeby uaktualnic wyswietlane strony.

Po co mi na tym pasku 10gier które i tak się włączaja od nowa gdy na nie kliknę? Nie zbyt rozumiem w jakim celu dawać skrót do aplikacji w dwóch miejscach. A i tak to niczego nie przyśpieszy.

Bo gra musi byc jeszcze dostosowana do MT jak nie jest to uruchamia sie od poczatku, jak jest to startuje w miejscu gdzie skonczyles.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych