Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Stacja dokująca Onkyo DS-A1X - czy współpracuje poprawnie z iPhone 4?

• This topic is locked This topic is locked
12 replies to this topic

#1 mtomi

mtomi
  • 74 posts

Posted 08 October 2010 - 13:00

Jak w temacie.

#2 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 08 October 2010 - 13:12

A co? Support producenta nic nie wie na ten temat ?

#3 mtomi

mtomi
  • 74 posts

Posted 08 October 2010 - 14:00

Sądzę, że w EIC, którzy są oficjalnym dystrybutorem Onkyo w Polsce znajomość współpracy ograniczy się do przeczytania oficjalnej ulotki produktu, w której pisze tylko o supporcie określonych modeli iPod'a. Z paru forów dowiedziałem się, że stacja ta obsługuje również iPhone 3G/3GS... Niestety nie wiem jak jest z iPhone'm 4, choć mniemam, że jeśli wejdzie on do stacji (wymiarowo powinien, jest nieco mniejszy) to na dock'u interfejs będzie ten sam i też powinien zadziałać. Chciałem dowiedzieć się od kogoś, kto być może korzysta na co dzień z takiego zestawu, a nie sprzedaje go...

#4 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 08 October 2010 - 14:02

No to najszybciej pewnie support Onkyo bedzie wiedzial a nie dystrybutor. Dystrybutor to nie support. Napisz bezposrednio maila do Onkyo i to bedzie chyba najszybszy i najpewniejszy sposob.

#5 mtomi

mtomi
  • 74 posts

Posted 08 October 2010 - 14:12

W sumie co mi szkodzi ;) Napisałem meila do customercare w onkyo Europe, bo Onkyo Polska to dystrybutor czyli EIC ;)

#6 kkalin

kkalin
  • 50 posts
  • Skądśląskie

Posted 27 December 2010 - 19:38

kupiłem dzisiaj tę stację w MM za 79 zł i powiem tak, za ten cenę wypas. Ładowanie i audio chodzi ze wzmacniaczem bez problemu (jakbym miał wzmaciacz ONKYO to i sterowanie przez pilota może by działało) niestety video nie chodzi z moim Panasem :(. Aha mam IP4 :)

#7 kriski

kriski
  • 43 posts
  • SkądSzczecin

Posted 27 December 2010 - 19:58

ONKYO DS-A3 napewno współpracuje z ip4

#8 kkalin

kkalin
  • 50 posts
  • Skądśląskie

Posted 27 December 2010 - 23:47

do kriski: a video ci chodzi?

#9 kriski

kriski
  • 43 posts
  • SkądSzczecin

Posted 28 December 2010 - 11:14

Jak najbardziej video chodzi wszystko smiga jak nalezy.

#10 speedlife

speedlife
  • 33 posts

Posted 29 December 2010 - 23:11

Zakupiłem tą stacje do Ipoda Touch i mam pytanko, czy jeśli on będzie przez dłuższy czas podłączony w tej stacji to z bateria się nic nie stanie?

#11 fabiosmoog

fabiosmoog
  • 3 posts

Posted 12 January 2011 - 09:56

mam zamiar zakupić tą stacje i z tego co wyczytałem iphone 4 do niej pasuje. mam jeszcze pytanko odnośnie sterowanie, ponieważ posiadam kilo domowe denona i nie wiem czy bede mógł to jakoś zdalnie obslugiwać??

#12 Mychu

Mychu
  • 98 posts
  • SkądWroclove

Posted 14 November 2011 - 14:59

Odświeżam temat :) Po długich rozmyślaniach jaka stacja pozwoli mi na zamienne podłączanie iPoda classic 5.5G oraz iPhone 4S pod mój zestaw HI-FI Onkyo, zdecydowałem się na DS-A1X. W necie można ją znaleźć za 55 zł więc nic tańszego się nie kupi. Właśnie ją zamówiłem :) Pytanie jak się sprawuje samo sterowanie pilotem od Ampli Onkyo?

#13 Lokria

Lokria
  • 6278 posts
  • SkądŁódź

Posted 14 November 2011 - 15:06

Zgodnie z regulaminem forum nie odświeżamy wątków starszych niż 6 miesięcy. Zamykam.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users