Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem z instalacją Wow'a na macbook'u

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 nocnyfok

nocnyfok
  • 10 postów

Napisano 05 października 2010 - 09:51

Witam,

mianowicie mam problem z instalacją Wow'a na mac'u. Rozpocząłem standardowo pobierając instalera ze stronki : [url]http://www.wow-europ...wnloads/client/[/url]

Wszystko szło dobrze do momentu instalacji Wotlk.

Wyskakuje mi wtedy następujący błąd : No installer data could be found. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support.

Dodam że World of Warcraft i World of Warcraft: The Burning Crusade zainstalowały się bez problemu.

Ktoś wie w czym tkwi problem?

Pozdrawiam Łukasz

#2 roger1801

roger1801
  • 508 postów

Napisano 05 października 2010 - 12:41

Witaj, tutaj wystarczy, że ściągniesz tylko WOTLK, nie musisz każdej wersji po kolei ściągać i instalować. U mnie bez problemu się wszystko zainstalowało. Nie jednokrotnie to robiłem i zawsze instalacja kończyła się sukcesem. No chyba, że pre-tbc i tbc z płytek instalowałeś to nie wiem w czym może być błąd ;p pozdrawiam

#3 nocnyfok

nocnyfok
  • 10 postów

Napisano 05 października 2010 - 13:55

Tak jak wspomniałem wszystko ściągnąłem ze strony : [url=http://www.wow-europe.com/en/downloads/client/]World of Warcraft Europe -> Game Client Download[/url] za pomocą instalera.
Na przykład na Windowsie nie było żadnych problemów a na mac'u niestety nie działa.
Właśnie chodzi o to, że WOTLK nie chce się instalować w ogóle.

#4 wojtkow

wojtkow

• 6 767 postów

Napisano 05 października 2010 - 14:55

Napisz do Blizzarda, a najpierw sprawdź swoją sieć. Ja właśnie zainstalowałem na swoim iMacu WoWa i nie było żadnych problemów, oprócz tego, że instalator (instalowałem "Wrath of the Lich King") ściągnął najpierw 7.5GB danych a potem jeszcze z 1.5GB patchy, co na moim łączu trwało od piątku do niedzieli :).

#5 nocnyfok

nocnyfok
  • 10 postów

Napisano 05 października 2010 - 22:12

Problem rozwiązany :) nie pisałem co prawda do blizzarda ale wystarczyło poszperać na ich stronie odnośnie wyświetlonego komunikatu. Co tak na prawdę powinienem zrobić na początku :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych