Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Newsweek na Ipada

• Please log in to reply
87 replies to this topic

#1 Pikorek

Pikorek
  • 83 posts

Posted 04 October 2010 - 21:55

Witajcie Dzisiaj zobaczylem reklame ze newsweek polski mozna sciagnac za free i ogladac razem z extra materialami. Ale na stronie nw ani w appstorze nic nie ma a na reklamie pokazuja aplikacje na ipadzie Pzdr Piotrek

#2 iMaks

iMaks
  • 1323 posts
  • SkądWarszawa

Posted 04 October 2010 - 22:31

http://itunes.apple....d370903329?mt=8

#3 Pikorek

Pikorek
  • 83 posts

Posted 05 October 2010 - 07:02

wersja angielska jest to widziałem, ale nie ma polskiej. Na reklamie nawet inna ikonka jest niż ta

#4 benedetti

benedetti
  • 459 posts

Posted 05 October 2010 - 17:57

Reklamy miały być od 1-go października, natomiast gazeta jeszcze nie wyszła.

#5 Pikorek

Pikorek
  • 83 posts

Posted 05 October 2010 - 18:10

Już wiadomo. Dostałem odp z Newsweeka " nasza aplikacja na iPada jeszcze nie wystartowała, załatwiamy ostatnie formalności z Apple. Aplikacja będzie gotowa do pobrania wkrótce."

#6 patolog

patolog
  • 7 posts

Posted 18 October 2010 - 18:08

Aplikacja juz jest. Zrobiona w miare ciekawie, podobnie do wysokich obcasow extra. Jedyny problem to to, ze mam juz newsweek zakupionego przez egazety, ale cos z tym zrobie. Przyjemnie sie czyta, wiec polecam, tym bardziej, ze na poczatku darmowe.

#7 armani

armani
  • 182 posts

Posted 18 October 2010 - 18:50

Dosc dlugo sie pobiera magazyn. Ale wiadomosci milo zrobione

#8 arturcisz

arturcisz
  • 10155 posts
  • SkądSzczecin

Posted 18 October 2010 - 21:00

Bardzo fajnie wyglada. Egazety straca moja prenumerate ;)

#9 biblo

biblo
  • 432 posts

Posted 18 October 2010 - 22:15

I to są właśnie multimedialne czasopisma! Myślę, że to jest przyszłość prasy i do takich wydań tablety, szczególnie te z multi-touchem i obsługiwane paluchem nadają się genialnie. Na laptopie nie są takie miodne :-) Obawiam się tylko natłoku multimedialnych reklam, których nie da się wyłączyć...

#10 niekumaty

niekumaty
  • 250 posts

Posted 21 October 2010 - 17:45

Newsweek strzelił w 10. To jest właśnie to! W prasie elektronicznej podstawą powinna być opcja zakupu DOWOLNEGO numeru za niższą cenę - i Newsweek to właśnie będzie umożliwiał. Wcześniej już sobie myślałem, że może czasem bym sobie kupił e-gazetę Wyborczą, ale jak nie mam opcji kupienia pojedynczego numeru, tylko muszę brać prenumeratę, to dziękuję. Pierwszy darmowy numer Newsweeka przeczytałem w zasadzie w całości i na pewno jeszcze niejeden numer kupię. Treści dodane żądzą!

#11 biblo

biblo
  • 432 posts

Posted 21 October 2010 - 21:47

A ja też bym chciał, aby można było kupić wersje bez reklam. Obawiam się bowiem, że takie multimedialne gazety staną się za chwilę nośnikiem dla całego ogromu reklam, a w tak "zamkniętym" systemie jak iOS może być trudno o jakieś adblocki... No chyba, że wersje z reklamami byłyby bezpłatne...

#12 Paweł Hać

Paweł Hać

iMagazine.pl Team

• 3177 posts

Posted 21 October 2010 - 21:54

Na darmowe wersje gazet z reklamami raczej bym nie liczył. W Newsweeku nie przeszkadzają praktycznie w ogóle, o ile nie będzie ich więcej, to chętniej będę kupował właśnie elektroniczną wersję.

#13 zolw-ed9

zolw-ed9
  • 119 posts
  • SkądKalisz, Zielona Góra

Posted 24 October 2010 - 19:38

Bardzo dobra forma czytania Newsweeka. Swietnej jakosci zdjecia, czytelna czcionka, dobra nawigacja, dodatki filmowe. Dodatkowo jesli mam go kupowac za 60% ceny wydania papierowego -to bardzo mi to odpowiada. Teraz czekam na Angorę. :-)

#14 biblo

biblo
  • 432 posts

Posted 24 October 2010 - 22:31

Angora już jest w e-gazetach, ale nie sądzę, aby pojawiła się ona w formie podobnej do Newsweeka, bo ta gazeta publikuje tylko przedruki... Wydaje mi się, że na formę multimedialną zdecydują się tylko "pierwotni" wydawcy, np. Wysokich Obcasów lub Newsweeka...

#15 zolw-ed9

zolw-ed9
  • 119 posts

Posted 25 October 2010 - 07:26

Dziasiaj jest poniedzialek., wiec siedze wlasnie przy "rannej kofeinie". Otworzylem aplikacje Newsweeka, jest nowe wydanie poniedzialkowe - dalem opcje kup - cana 0,99$. Haslo podalem,zatwierdzone wszystko i wywalilo mnie. Teraz za kazdym razem wchodze na biblioteke i mnie "wywala". Tez ktos z Was ma?

#16 Pitus

Pitus
  • 1 posts

Posted 25 October 2010 - 08:47

Witam Wszystkich serdecznie, to jest mój debiut na forum. W moim przypadku nie było żadnego problemu z pobraniem nowego wydania Newsweek'a. Konto w USA, ipad 64GB 3G soft 3.2.2 Pozdrawiam serdecznie

#17 podkowa

podkowa
  • 169 posts
  • SkądWarszawa

Posted 25 October 2010 - 09:11

Mam to samo kupiłem drugi numer i przy próbie odpalenia wywala do SB

#18 killo

killo
  • 172 posts

Posted 25 October 2010 - 10:41

Dziasiaj jest poniedzialek., wiec siedze wlasnie przy "rannej kofeinie".
Otworzylem aplikacje Newsweeka, jest nowe wydanie poniedzialkowe - dalem opcje kup - cana 0,99$. Haslo podalem,zatwierdzone wszystko i wywalilo mnie.
Teraz za kazdym razem wchodze na biblioteke i mnie "wywala".
Tez ktos z Was ma?

mam ten sam problem non stop wywala

#19 zolw-ed9

zolw-ed9
  • 119 posts

Posted 25 October 2010 - 12:38

Panowie Podkowa i Killo jaki macie soft na padach? Czyzby na 4.2 nie chodzilo? A na 3.2.2 tak? ps Panowie uzupelnijcie profile, zeby w opisie pod spodem bylo od razu widac jaki macie soft :-)

#20 biblo

biblo
  • 432 posts

Posted 25 October 2010 - 13:26

Newsweek jest chyba dość wymagający sprzętowo i jak mi wywala, to wyłączam/włączam (resetuje) iPada i wówczas jest OK. Mam standardowy soft bez JB.

#21 qtylovsky

qtylovsky
  • 823 posts
  • Skądwołomin

Posted 25 October 2010 - 14:25

ja tez mam problemy na 3.2.2 ipad. i to nawet ze starym numerem. ale dopiero dzisiaj to zauwazylem it o szczegolnie w pozycji pionowej, w poziomie bylo juz okej.... mam nadzieje ze poprawia ta aplikacje bo ma troche bledow.

#22 MichAelis

MichAelis
  • 98 posts
  • SkądWrocław

Posted 25 October 2010 - 14:31

Tak samo mam problem, dopiero co sciagnalem aplikacje i pobralem pierwszy numer. Soft3.2.2 i jak wlaczam biblioteke to wywala mi program.

#23 killo

killo
  • 172 posts

Posted 25 October 2010 - 16:46

Panowie Podkowa i Killo jaki macie soft na padach?
Czyzby na 4.2 nie chodzilo? A na 3.2.2 tak?

ps Panowie uzupelnijcie profile, zeby w opisie pod spodem bylo od razu widac jaki macie soft :-)

Ja mam 3.2.2 bez JB i wywala, zalwazylem ze tylko na niektorych artykulach jak wylacze i odpale od poczatku to jest ok , jak nastepnie jak wyjde z aplikacji i chce wznowic to przy niektorych stronach wywala

#24 zolw-ed9

zolw-ed9
  • 119 posts

Posted 25 October 2010 - 19:10

No mam nadzieje ze szybko wyjdzie aktualizacja aplikacji - ba na razie dolar spieprzyl z konta. Pal szesc, juz tego "doljara"-chcialem miec dzisiaj rano fajna lekture przy porannej kawie przed praca. A eGazety do bani - slabe opcje platnosci. Zanim dojdzie przelew bedzie juz dzien nastepny, a cena np Angory jest malo atrakcyjna w stosunku do wersji papierowej - 3 pln zamiast 3,50.

#25 arturcisz

arturcisz
  • 10155 posts
  • SkądSzczecin

Posted 25 October 2010 - 19:15

Płacisz karta na egazety i masz za minutę gazetę dostępną.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users