Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Cydia - jak usunąc?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 piotrek7

piotrek7
  • 46 postów
  • SkądWrocław

Napisano 03 października 2010 - 17:20

Witam, jak usunąć Cydię z iPhona? Gdy przytrzumuje ikone cydi aby ją usunąć, nie pojawia się krzyżyk tak jak przy innych aplikacjach. Proszę o pomoc.

#2 Krzysio_niejadek

Krzysio_niejadek
  • 128 postów

Napisano 03 października 2010 - 17:32

Hmm sam nie wiem myślę, że pomogło by to kiedy robisz np. JB przez redsnow to byś nie zaznaczał Cydia tylko unlock i co tam jeszcze trzeba :)

#3 RiQ

RiQ

• 2 567 postów
  • SkądWrocław

Napisano 03 października 2010 - 17:39

pomoże na 100% ponowne zainstalowanie systemu bez robienia JB, ale widze ze masz 2G wiec JB jest konieczny. Z tego co wiem przy robieniu JB mozna wybrac co sie chce zainstalowac i wtedy wystarczy odhaczyc ptaszka przy cydii

#4 igor791

igor791
  • 108 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 03 października 2010 - 18:33

jest inny, duzo prostszy sposob na odinstalowanie cydi. wchodzisz w cydie/manage/packages/potem w górnym prawym rogu bedziesz musiał nacisnać guzik zeby było expert/wyszukac cydia installer/remove/cydi nie bedzie a jailbreak zostanie

#5 piotrek7

piotrek7
  • 46 postów
  • SkądWrocław

Napisano 03 października 2010 - 18:39

Dzięki wielkie, udało się. A mam pytanie. Jak usunąć EDGE? Bo ciągle pobiera mi pieniądze jak gram czy słucham radia. Przecież do gier nie potrzeba internetu a nadal pobiera mi pieniądze.

#6 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 03 października 2010 - 18:45

Dzięki wielkie, udało się. A mam pytanie. Jak usunąć EDGE? Bo ciągle pobiera mi pieniądze jak gram czy słucham radia. Przecież do gier nie potrzeba internetu a nadal pobiera mi pieniądze.

Przeciez dostałeś odpowiedź już w tym wątku: http://myapple.pl/ip...pieniedzmi.html

Odinstalowales Cydie, to teraz zainstaluj z powrotem ale nie rób idioty ze mnie, że nie masz Cydii, bo odpowiedz o tym, jak Cydie odinstalowac, dostales pozniej, niz napisales, ze jej nie masz. Chyba, ze robiles restore, ale w to akurat nie wierze zbytnio.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych