Witam, jak usunąć Cydię z iPhona? Gdy przytrzumuje ikone cydi aby ją usunąć, nie pojawia się krzyżyk tak jak przy innych aplikacjach. Proszę o pomoc.

Cydia - jak usunąc?
Rozpoczęty przez
piotrek7
, 03 paź 2010 17:20
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 października 2010 - 17:20
Napisano 03 października 2010 - 17:32
Hmm sam nie wiem myślę, że pomogło by to kiedy robisz np. JB przez redsnow to byś nie zaznaczał Cydia tylko unlock i co tam jeszcze trzeba

Napisano 03 października 2010 - 17:39
pomoże na 100% ponowne zainstalowanie systemu bez robienia JB, ale widze ze masz 2G wiec JB jest konieczny. Z tego co wiem przy robieniu JB mozna wybrac co sie chce zainstalowac i wtedy wystarczy odhaczyc ptaszka przy cydii
Napisano 03 października 2010 - 18:33
jest inny, duzo prostszy sposob na odinstalowanie cydi. wchodzisz w cydie/manage/packages/potem w górnym prawym rogu bedziesz musiał nacisnać guzik zeby było expert/wyszukac cydia installer/remove/cydi nie bedzie a jailbreak zostanie
Napisano 03 października 2010 - 18:39
Dzięki wielkie, udało się. A mam pytanie. Jak usunąć EDGE? Bo ciągle pobiera mi pieniądze jak gram czy słucham radia. Przecież do gier nie potrzeba internetu a nadal pobiera mi pieniądze.
Napisano 03 października 2010 - 18:45
Dzięki wielkie, udało się. A mam pytanie. Jak usunąć EDGE? Bo ciągle pobiera mi pieniądze jak gram czy słucham radia. Przecież do gier nie potrzeba internetu a nadal pobiera mi pieniądze.
Przeciez dostałeś odpowiedź już w tym wątku: http://myapple.pl/ip...pieniedzmi.html
Odinstalowales Cydie, to teraz zainstaluj z powrotem ale nie rób idioty ze mnie, że nie masz Cydii, bo odpowiedz o tym, jak Cydie odinstalowac, dostales pozniej, niz napisales, ze jej nie masz. Chyba, ze robiles restore, ale w to akurat nie wierze zbytnio.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych