Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Najlepsza przeglądarka dla ipada

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
21 odpowiedzi w tym temacie

#1 killo

killo
  • 172 postów

Napisano 30 września 2010 - 11:03

co polecacie

#2 niekumaty

niekumaty
  • 250 postów

Napisano 30 września 2010 - 11:47

co polecacie

http://myapple.pl/ap...tml#post1222144

#3 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 30 września 2010 - 11:49

Przeglądarka czego?

#4 swiety74

swiety74
  • 773 postów
  • SkądKatowice

Napisano 30 września 2010 - 12:19

Icab Mobile. Działa super i obsługuje taby czego s Safari nie ma. Można też przenieść zakładki z safari przez użycie darmowej wersji na OSX.

#5 Fifty-50

Fifty-50
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 30 września 2010 - 16:00

Atomic oraz Safari ;)

#6 zolw-ed9

zolw-ed9
  • 119 postów
  • SkądKalisz, Zielona Góra

Napisano 30 września 2010 - 18:49

Atomic. - ma karty, - ma pasek zakladek, - ma opcje pelnego ekranu-wystarczy tapnąć trzema palcami. - obsluguje wiecej gestow 2 palce w lewa-poprzednia strona, dwa w prawo-nastepna(jesli byla otwarta)

#7 misiekgruby

misiekgruby
  • 3 212 postów
  • SkądKraków

Napisano 01 października 2010 - 22:38

Safari jest IMO bardzo dobre. Jak koniecznie chcesz alternatywę to Mercury/Atomic.

#8 iMaks

iMaks
  • 1 323 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 października 2010 - 23:05

Safari nie ma sobie równych ;)

#9 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 04 października 2010 - 00:20

Ale ciągle nie napisał o jaką przeglądarkę mu chodzi, może do grafik, pdfów, czegokolwiek, a wszyscy tu przyjęli że internetową, ciekawe ;)

#10 biblo

biblo
  • 432 postów

Napisano 04 października 2010 - 08:48

Nie wiadomo, o jaką przeglądarkę chodzi... Pierwszy post nawet nie jest pytaniem... A w ogóle, to kolega chyba sam stracił zainteresowanie zadanym przez siebie pytaniem, bo wg informacji z profilu ostatni raz tu zaglądał 30.09.2010 12:03

#11 niekumaty

niekumaty
  • 250 postów

Napisano 04 października 2010 - 10:15

Może przeglądać forum bez logowania...

#12 Topek

Topek
  • 755 postów

Napisano 11 października 2010 - 21:36

Atomic jest ciekawe, podoba mi się w nim opcja pełno ekranowego przeglądania stron internetowych oraz parę innych funkcji. Potrafi czasem nieźle spowolnić. Warta tych 0.79 centów. Pozdrawiam. :)

#13 elkozuczi

elkozuczi
  • 6 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 14 października 2010 - 08:50

Atomic ma bardzo fajna funkcje "przedstawiania" sie jako inna przegladarka (np. IE, firefox itp.) Rozwiazuje to np brak czata na facebooku

#14 niekumaty

niekumaty
  • 250 postów

Napisano 14 października 2010 - 18:20

Czy Wam też się co chwila wysypuje Atomic? Nie wie, może każę mu otwierać za dużo stron jednocześnie i to go załatwia? Jak dla mnie, otworzenie np. 3 stron jednocześnie nie jest niczym wyjątkowym, a tymczasem... Atomic jest intuicyjny i bardzo wygodny, ale to wywalanie się bardzo mnie irytuje.

#15 biblo

biblo
  • 432 postów

Napisano 14 października 2010 - 18:37

Ja w pecetowym Firefoxie mam cały czas otwarte ~8 różnych stron i również tyle otwierałem w Atomicu - i nic mi się nie wywalało... Ale, że działa on dość wolno w porównaniu z Safari, to używam go sporadycznie i tylko do przeglądania gazeta.pl jak ta strona nie chce działać na Safari... A co do ciekawych przeglądarek, to jest taka "dwuosobowa" - nazywa się browser4two :-)

#16 daano81

daano81
  • 21 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 22:50

testowalem rozne przegladarki dla ipada jako alternatywa safarii. w safarii niestety wkurza mnie to ciagle ladowanie sie stron na nowo po przelaczeniu na inna zakladke. dotychczas przetestowalem atomic, icab oraz mercury i wiele innych ale te trzy sa jak dla mnie jedyne godne uwagi. do dzisiaj najlepsza dla mnie byla icab i juz dawno zastapila na moim ipadzie safarii jako glowna przegladarke, jednak dzisiaj to sie zmienilo, gdy z ciekawosci postanowilem sciagnac najnowsza wersje przegladarki mercury. ma tryb pelnoekranowy, czego i tak nie uzywam bo wg mnie takie cos jest idealne dla iphonea a na ipadzie bezproblemu mozna uzywac w normalnym trybie bo wole miec na widoku moje ulubione itd. mozna dodawac ulubione do paska jak to jest w firefoxie, mozna otwierac strony w oddzielnych zakladkach, rewelacyjnie dziala zarzadzanie sciaganymi plikami, sciagniety plikami, po podlaczeniu do tej samej sieci wifi mozna otworzyc z pozycji komputera w przegladarce i bezposrednio zapisac na komputer. ogolnie dla mnie dziala szybciej niz icab, mozna zmieniac skiny itd. dla mnie w ten chwili numer jeden.

#17 zayks

zayks
  • 37 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 04:15

Zgadzam sie z przedmiwca, zainstalowalem i powiem wam ze to najlepsza przegladarka na rynku!

#18 grzes_l

grzes_l
  • 3 397 postów
  • SkądGdynia

Napisano 15 listopada 2010 - 19:52

No główna zaleta Mercury jest fakt, ze to aplikacja uniwersalna. Działa na wszystkim co ma iOS. Wciąż jednak sa strony, które lepiej działają na Safari.

#19 zavader

zavader
  • 298 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 15 listopada 2010 - 19:59

Testowałem Atomic'a oraz iCab. iCab wygrywa zdecydowanie, i korzystam tylko z tego drugiego aktualnie. Polecam wszystkim ;]

#20 demandred

demandred
  • 305 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 12:53

A ja oprocz Safari testowalem Atomica i Mercury. Ta pierwsza najszybsza, ale totalnie niefunkcjonalna przez brak mozliwosci otwierania nowych w stron w zakladkach, brak importu zakladek z PC oraz kazdorazowe przeladowywanie stron otwartych w nowych oknach. Mercury mam najnowsza wersje, a jednak wbrew temu co napisal kolega nieco wyzej wysypala mi sie wczoraj z 2 razy, co jak dla mnie pomimo najfajniejszego interfejsu dyskryminuje ja z uzycia. Stosuje Atomic, dziala na nim import zakladek z Firefoxa. Mimo, ze jest najwolniejszy z wymienionych, czasami ciezko tez "doklikac" sie paska adresu, aby wpisac adres www to jednak stabilny i wielofunkcyjny.

#21 lobotommy

lobotommy
  • 554 postów
  • SkądGliwice

Napisano 20 listopada 2010 - 09:25

iCab Mobile - po pierwsze i po drugie: ściąganie plików i synchronizacja z dropboxem. Plusów jest sporo więcej. Jakieś Mercury czy Atomiki po minucie były skasowane. I plus estetyczny i funkcjonalny: podobna do desktopowych przeglądarek z normalnymi tabami. A byłbym zapomniał - wewnątrz aplikacji jest suwak jasności który działa jak w iBooks czyli poza skalę z Ustawień - to chyba największy plus.

#22 Under555

Under555
  • 18 postów

Napisano 24 listopada 2010 - 14:08

Mam wyzwanie dla przeglądarek - wrzuta.pl :) Nie mogę niczym obsłużyć tej strony a byłoby mi to bardzo pomocne.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych