Witam,
chciałbym się dowiedzieć czy ktoś może zakupił obudowę na iP4 SwitchEasy NUDE, konkretnie interesuje mnie wersja CLEAR, jeśli tak to jak to wygląda w praktyce, czy dużo 'pogrubia' telefon, przeszkadza jakoś w użytkowaniu urządzenia?
Ewentualnie, czy ktoś może polecić mi inna obudowę, ale zależy mi na tym, żeby była przezroczysta.
pozdrawiam

SwitchEasy NUDE dla iP4 ?
Started by
narkil
, 28 Sep 2010 16:19
5 replies to this topic
Posted 28 September 2010 - 16:19
Posted 28 September 2010 - 16:21
Korzystam z tej obudowy od jakiś 3 tygodni. W żadnym stopniu nie przeszkadza w użytkowaniu, jednak po 3 tygodniach korzystania jest już dosyć mocno porysowana.
Posted 28 September 2010 - 16:25
Cóż, jakby nie patrzeć kupuje ją właśnie po to, żeby to ona się rysował, a nie telefon, więc to mi raczej nie przeszkadza ; )
Posted 28 September 2010 - 20:53
Tylko, że jakoś plastiku jest na tyle słaba, że wygląda to bardzo słabo. Lepiej kupić coś z matowym tyłem, będzie estetyczniej.
Posted 29 September 2010 - 09:08
Dokładnie. Mam akurat wersje dla 3GS i objaw jest ten sam rysy maksymalne. Dodatkowo zbierają się paprochy i wyglada to naprawdę żenująco. Szczerze odradzam switcheasy. Własnie zmieniam ten badziew na jakaś naklejaną skórę na plecy, dużo lepsze rozwiazanie. Puro ma fajne ochraniacze dla IPhone 4.
Posted 29 September 2010 - 10:05
Ja chyba zdejmę ten pokrowiec i kupię jakiegoś gelaskina, to bedzie chyba najlepsze wyjście.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users