Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

niedokonczona instalacja programu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 el.kocyk

el.kocyk
  • 36 postów

Napisano 25 września 2010 - 21:06

witam chcialem sobie dzis zainstalowac program z appstore do robienia kolazy z kilku zdjec, kliknalem instaluj, pojawila sie ikonka w ipadzie z napisem "Czekam..." i tyle nie da sie tego usunac, nie moge zainstalowac ponownie bo appstore mowi mi ze apliakcje juz mam nie wiem co robic;/ do tego synchronizacja trwa mi strasznie dlugo, ipad jest prawie pusty a potrafi trwac do 15 minut mam zainstalowana bete 4.2

#2 el.kocyk

el.kocyk
  • 36 postów

Napisano 26 września 2010 - 10:06

Nowa rzecz - teraz już żaden program sie nie instaluje ani nie uaktualnia, każdy zatrzymuje sie na etapie napisu "czekam" Będę bardzo wdzięczny za jakaś rade

#3 Jenot

Jenot
  • 2 204 postów
  • SkądChełm

Napisano 26 września 2010 - 11:00

No cóż, beta. Zrób restore, zsynchronizuj i powinno (na jakiś czas) wrócić do normy. Ja zrezygnowałem z bety i wróciłem do 3.2.1.

#4 Izabelinda

Izabelinda
  • 1 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 21:50

Mam dokladnie ten sam problem... Czy jest jakis inny sposob jego rozwiazania....? Uzywam wersji 3.2.2

#5 Jenot

Jenot
  • 2 204 postów
  • SkądChełm

Napisano 14 listopada 2010 - 21:53

Pobrać z AppStore (w itunes) i zsynchronizować iPada.

#6 niekumaty

niekumaty
  • 250 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 22:07

Ja MIALEM dokladnie ten sam problem. Meczylem sie z tym kilka dni, az pewnego dnia ikona sama znikla z pulpitu iPada. Nie wiem jak, nic konkretnego chyba nie robilem...

#7 ner0angel0

ner0angel0
  • 506 postów
  • SkądLeszno, PL

Napisano 14 listopada 2010 - 22:07

Wczoraj miałem to samo tylko że na iPhonie. Mam SBS i po wejściu w Safe Mode iPhone sam wyświetlał komunikat jakiś, po którego zatwierdzeniu programy się usuwały.

#8 LadyRoot

LadyRoot
  • 42 postów
  • SkądMonachium

Napisano 15 listopada 2010 - 19:05

Heh, mam to samo na iPadzie od tygodnia, a żadnej bety czy jb nie posiadam. W sumie nie przeszkadza mi to, a w dobie rychłej aktualizacji do 4.2 w ogóle się nie przejmuję ewentualnymi problemami z 3.2. Najlepsze tylko, że to pojawiło się samo z siebie, bez żadnych wizyt w appstore w tym czasie.

#9 Paweł Hać

Paweł Hać

iMagazine.pl Team

• 3 177 postów

Napisano 17 listopada 2010 - 23:07

Też miałem taki problem na iOS 4.2 beta 3. U mnie pomogło wyłączenie i włączenie iPada. Można też spróbować wylogować się z App Store, wyłączyć, po czym włączyć urządzenie, a następnie zalogować się ponownie i spróbować pobrać app jeszcze raz.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych