Witam,
Poszukuję jakiejś dobrej obudowy do dysku 2,5" który pozostał mi z MBP, zależy mi żeby była w miarę dobrej jakości i kosztowała poniżej 100zł.
Ja nie mogę nic ciekawego znaleźć.
Z góry dzięki.
Jeżeli to zły dział to proszę o przeniesienie.

Jaka obudowa do dysku 2,5"
Rozpoczęty przez
speedave
, 24 wrz 2010 17:40
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 września 2010 - 17:40
Napisano 24 września 2010 - 20:02
TANIA OBUDOWA 2,5" ASMAX SATA (1246238005) - Aukcje internetowe Allegro - a to? Ja mam, używam i ma się dobrze pomimo wątpliwości co do jakości zatrzasków. Dokładniejsze zdjęcia znajdziesz u mnie na stronie: MobileMe Gallery
Napisano 24 września 2010 - 22:51
fascik dzięki, wygląda całkiem nieźle i chyba ją wezmę
Napisano 24 września 2010 - 22:56
śmiało możesz brać. Już kilkanaście razy ją otwierałem - bo robi mi jako przenośna obudowa do serwisu notebooków i nie mam z nią problemów. Nie działa jedynie One Touch Backup - przycisk do szybkiego backupu - ale to można olać ;-)
Napisano 24 września 2010 - 23:06
Tez myslalem nad tym Asmaxem, ostatecznie wzialem Revolteca z racji sentymentu do firmy i wygladu przypominajacego mi iPoda Touch ;-P.
Kieszeń Revoltec RS073 w Morele.net
Kieszeń Revoltec RS073 w Morele.net
Napisano 24 września 2010 - 23:59
Hm, ten Revoltec też ciekawy i teraz mam rozkminę

Napisano 23 listopada 2011 - 11:30
Odkopuję temat. Mam do was to samo pytanie co było zadane wcześniej. Czy moglibyście polecić jakąś dobrze wyglądającą obudowę? Głównie chodzi mi o jakość wykonania, co za tym idzie preferowałbym obudowę wykonaną z aluminium. Szukałem trochę w internecie, ale zdjęcia na ogół nie uwydatniają faktycznego wyglądu.
Rozmyślam pomiędzy:
Raindrop SATA Mini obudowa dysku HDD 2,5 USB KrK (1941133356) - Aukcje internetowe Allegro
bądź Icy Box / Apple iHDD 2
Ta ostatnia wydaje się najbardziej minimalistyczna i ciekawa, ale nie mogę jej niestety znaleźć nigdzie do kupienia. Gdybyście mieli jakieś inne propozycje, byłbym bardzo wdzięczny za poradę.
Rozmyślam pomiędzy:
Raindrop SATA Mini obudowa dysku HDD 2,5 USB KrK (1941133356) - Aukcje internetowe Allegro
bądź Icy Box / Apple iHDD 2
Ta ostatnia wydaje się najbardziej minimalistyczna i ciekawa, ale nie mogę jej niestety znaleźć nigdzie do kupienia. Gdybyście mieli jakieś inne propozycje, byłbym bardzo wdzięczny za poradę.
Napisano 23 listopada 2011 - 13:37
Obudowa USB/eSATA ICY Box IB-266StUS-B - Notebooki, komputery, laptopy, monitory, karty graficzne - Komputronik internetowy sklep komputerowy
Warta swojej ceny, mam 3 obodowy od ICY BOX i sa solidne i trwale a dyski caly czas migruja w nich i wszystko smiga super. Polecam!!
Warta swojej ceny, mam 3 obodowy od ICY BOX i sa solidne i trwale a dyski caly czas migruja w nich i wszystko smiga super. Polecam!!
Napisano 23 listopada 2011 - 13:52
Chyba właśnie zdecyduję się na obudowę tej marki. Niemal w każdym miejscu opinie są bardzo dobre, a zależy mi jednak głównie na wykonaniu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych