Mostek USB ATA/SATA
Napisano 11 lutego 2007 - 17:14
Czasami ktoś przychodzi do mnie z dyskiem albo ja latam z nim do kogoś... dlatego pomyślałem, źe przyda mi się coś takiego:
http://www.allegro.p...03_faktura.html
Czy to będzie działać z moim dyskiem na maczku mini bez problemów??
Nie chcę wywalać pieniędzy w błoto wiec chcę się upewnić.
Aha i jeszcze mam zamiar kupić HUB USB zeby mniec wecej portów USB, czy na maczku nie bedzie problemow z uzywaniem takowego sprzętu?? Pod Hubem chce uzywac pendrivy i inne zabawki, czy bedą mogły pracować jednoczesnie??
Aha i mój sprzęt to oczywiście mac mini z intelem core duo a dysk ktory mam zamiar podłączać to WD caviar 80GB sata. Jakich transferów mogę się spodziewać przy odczycie i zapisie do dysku?
pozdr.
Napisano 11 lutego 2007 - 17:19
Witam!!
Czasami ktoś przychodzi do mnie z dyskiem albo ja latam z nim do kogoś... dlatego pomyślałem, źe przyda mi się coś takiego:
http://www.allegro.p...03_faktura.html
Czy to będzie działać z moim dyskiem na maczku mini bez problemów??
Nie chcę wywalać pieniędzy w błoto wiec chcę się upewnić.
Aha i jeszcze mam zamiar kupić HUB USB zeby mniec wecej portów USB, czy na maczku nie bedzie problemow z uzywaniem takowego sprzętu?? Pod Hubem chce uzywac pendrivy i inne zabawki, czy bedą mogły pracować jednoczesnie??
Aha i mój sprzęt to oczywiście mac mini z intelem core duo a dysk ktory mam zamiar podłączać to WD caviar 80GB sata. Jakich transferów mogę się spodziewać przy odczycie i zapisie do dysku?
pozdr.
Powinno działać bez problemów, o ile zapewnisz temu dyskowi zasilanie. Edito, doczytałem, że to ma zasilacz zewnętrzny jeszcze - czyli powinno być ok z marszu.
Napisano 11 lutego 2007 - 17:39
Napisano 11 lutego 2007 - 18:35
Napisano 11 lutego 2007 - 19:35
Napisano 11 lutego 2007 - 21:14
a co powiecie na cos takiego?? dla mnie w sam raz, bo dysk jest na sata. Jedyna wada to chyba ze ne na FW, ale ma za to huba USB, wiec to rozwiazuje mój problem z małą iloscia portów usb w maczku mini.
jak myslicie, warto?? Jutro chce mniec juz jak podłączć mój dysk, dlatego jutro sie przejade albo po ten mostek albo po obudowe.
Napisano 11 lutego 2007 - 21:20
Napisano 12 lutego 2007 - 06:02

Napisano 12 lutego 2007 - 21:00
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych