[Pokaż] swoje biurko
Napisano 19 listopada 2007 - 00:15
Zawiera sexy fotkę
Tapetka z nowej gotowej paczki; ikonki moje - oryginały na ktorych sie wzorowalem to Blend autor - Laurent Baumann
- seba22 lubi to
Napisano 19 listopada 2007 - 00:23
ps. ja dobrze pamietam, jak ty wrzucałeś swoje pecetowskie biurka, ja je skrupulatnie usuwałem, jakoś nie protestowalęś, a dziś nagle domagasz się jakiegoś zapisu o tym? niektóre rzeczy nigdy nie bedą spisane, a bedą wgzekwowane np. jak umieszczanie pulpitów windowsowych w tym wątku
O ile dobrze pamietam to wtedy tez wspominalem o tym, co jest zapisane w pierwszym temacie. Zostawiam temat, bo za chwile przemieni sie to w jakas pyskowke, a tego nie chcemy (przynajmniej ja nie chce). Autor watku chcial, zeby tu byly pokazywane wszystkie pulpity/biurka i nie widze powodow, dla ktorych garstka ludzikow z plakietkami "moderator" (ewentualnie "supermoderator", albo "ekstrasupercool moderator") miala by to zmieniac.
Czy podczas "normalnej" rozmowy moderator mowi do ktoregos z rozmowcow "zamknij sie, masz krzywy nos, albo pomaranczowe sznurowki, wiec nie masz prawa sie tu udzielac"? Nie wydaje mi sie. Dla mnie to smutne, ze forum staje sie opanowane przez garstke nawiedzonych moderatorow, ktorzy sobie tutaj samowolke urzadzaja.
---- Dodano 19-11-2007 o godzinie 00:27 ----
Wyluzujcie )
Nie no, spoko. Tylko mnie irytuje, ze ktos nie moze pokazac swojego biurka tylko dlatego, ze ktos sobie cos wymyslil. Przykladowo, czy ciebie nie irytowaloby to, jakby ktos usuwal twoje buirka tylko dlatego, ze jakis pasek jest nie na gorze a na dole i zamiast jablka ma te kilka czworokatow?
Ale dobra, olać. Fajna tepetka
Ps. Saaaajko, bylbys taki dobry i naskrobal cos fajnego z ludkami z Pink Floyd'ow? ;-)
Napisano 19 listopada 2007 - 00:30
Napisano 19 listopada 2007 - 00:33
WYNIK: znalazłem.
Wpisy z pulpitami są w tym wątku usuwane już od dawna, bo od samego początku tego roku.
Dowód na to przedstawiam poniżej:
Mam wrażenie, że ostatnio jakaś nagonka na mnie jest... :/ Na szczęście nie mam się czym przejmować
Napisano 19 listopada 2007 - 01:47
Napisano 19 listopada 2007 - 02:32
Zalozyciel tematu napisal:
Stara to już tradycja pokazywania pulpitu, jednak tu na forum takiego tematu nie zauważyłem więc zakładam
Dawajcie screeny z OSXa, Linuksa lub z czego tam macie.. windows też ujdzie
Nie wiem kto tu wczesniej cos usuwal ale takie dzialanie powinno byc przez Was zraportowane.
Napisano 19 listopada 2007 - 07:50
Napisano 19 listopada 2007 - 08:08
Panowie, dopoki to nie jest OS X na PC i w wyglad pulpitu zostalo wlozone troche wysilku, nie widze powodu dla ktorego nawet windziarskie i linuksowe biurka nie mialyby tu wisiec. Jeszcze raz tylko zaznaczam: z ciekawymi ikonami , ewidentnymi zmianami i fajnymi tapetami. Domyslne lub zmienione nieznacznie ( zamiana domyslnej tapety na inna) to raczej nie bardzo.
Dokładnie
@Laborman - Co do odróżniania Windy od OSX - jeszcze siętaki nie narodził, który potrafiłby stworzyc emulacje OSX na PC, nie dającą się odróżnić od oryginału, zapewniam, że o samym wygładzaniu font wspomnę
Napisano 19 listopada 2007 - 09:02
Dokładnie
@Laborman - Co do odróżniania Windy od OSX - jeszcze siętaki nie narodził, który potrafiłby stworzyc emulacje OSX na PC, nie dającą się odróżnić od oryginału, zapewniam, że o samym wygładzaniu font wspomnę
Ale ja nie mówię o emulacji. OSX na PC nie jest emulowany tylko działą w pełni natywnie. Naprawdę nie zaczynajmy znowu wojny i to w tak jak dla mnie ciekawym poscie. Ja tylko zapytałem jak to możliwe.
Napisano 19 listopada 2007 - 09:55
dlatego dyskusja w tym wątku na ten temat nie bedzie tolerowana - dalej prosze umieszczać juz tylko biureczka, dodam, że tylko "biurka" a nie "pulpity"
Panowie, dopoki to nie jest OS X na PC i w wyglad pulpitu zostalo wlozone troche wysilku, nie widze powodu dla ktorego nawet windziarskie i linuksowe biurka nie mialyby tu wisiec. Jeszcze raz tylko zaznaczam: z ciekawymi ikonami , ewidentnymi zmianami i fajnymi tapetami. Domyslne lub zmienione nieznacznie ( zamiana domyslnej tapety na inna) to raczej nie bardzo.
Zalozyciel tematu napisal:
Cytat:
Stara to już tradycja pokazywania pulpitu, jednak tu na forum takiego tematu nie zauważyłem więc zakładam
Dawajcie screeny z OSXa, Linuksa lub z czego tam macie.. windows też ujdzie
Nie wiem kto tu wczesniej cos usuwal ale takie dzialanie powinno byc przez Was zraportowane.
Rozwala mnie poprostu moderacja tego forum. Moderatorzy mają odmienne stanowisko od Admina, stosuja jakas samowolke czy jak? Odnosze wrazenie, ze to jakas mania moderacji.
Co z tego, ze ktos zamiesci swoj pulpit z Windowsa czy Linuxa czy Unixa czy czego tam jeszcze.
Czy czegos Wam ubywa z tego powodu? Czy robi to jakis bajzel w tym watku?
Co jezeli jest to Windowas na Macu? Tez nie moze byc? Ale OS X z pieca juz moze, tak?
Zachowanie moderatorwo w jakis dziwny sposob chce sie upodobnic do zachowan z ksiazki Orwella "Rok 1984"
Najgorsze, ze moderatorzy uzurpuja sobie prawo do podejmowania decyzji sprzecznych z decyzja autora watku, ktory to nie dyskryminowal zadnego systemu operacyjnego. Kolejna sprawa jest konsekwencja. Jezeli od poczatku nie byly takie wpisy moderowane to nie mozna nagle wprowadzac takiej zmiany. Szczegolnie, ze nie zostala ona nigdzie zapisana i nie zostali wszyscy o niej poinformawani i nie zaakceptowali jej.
To tyle bo szkoda czasu... Pewnie i tak mnie ktos wytnie...
Mimo wszytsko pozdrawiam serdecznie.
Adams
Napisano 19 listopada 2007 - 09:59
Napisano 19 listopada 2007 - 10:12
Napisano 19 listopada 2007 - 11:05
Podsumowywując, nadal proszę biurka makowe w tym wątku, ale jak chcecie, to proszę o raport w tej sprawie (ewentualnie temat w "Propozycjach Zmian"). Jeśli taka będzie "wola ludu", to zmienimy zachowanie w tej kwesti.
I co? Jaki efekt? Narzekacie, ale wszyscy tutaj (w końcu przeczyta to każdy), a nikt nie skontaktował się z Adminem, ani nikt raportu nie wysłał.
Po co więc to wszystko?
Jak widać Admin także czyta ten wątek i podjął decyzyję o przywróceniu mu pierwotnej tematyki, tak więc nam, moderatorom, pozostaje się dostosować.
A można to było załatwić szybciej i polubownie. Wystarczy działać, a nie tylko krytykować.
Napisano 19 listopada 2007 - 11:15
Proszę o przyjęcie kilku zasad:
1) podstawą prezentacji są dekstopy/biurka z systemu MAC OS
2) dopuszczamy prezentowanie biurek/pulpitów innych systemów jeśli włożono w nie pracę i wysiłek tak by upodobnić ich wygląd i funkcjonalność do MAC OS lub praca ta dała wyjątkowo interesujący efekt
Proszę w przyszłości starać się unikać zbędnego OT a posty bez zrzutów stawiać jedynie kiedy ich merytoryczna treść ma na celu pomoc w dopracowaniu wyglądu.
W razie wątpliwości związanych z moją decyzją zapraszam na PW MF JSG.
---- Dodano 19-11-2007 o godzinie 14:06 ----
Napisano 19 listopada 2007 - 11:23
Napisano 19 listopada 2007 - 16:15
Napisano 20 listopada 2007 - 00:46
Napisano 20 listopada 2007 - 20:31
Huh... Serio?REWELACJA!!!
Tapetkę sobie sam zmajstrowałem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych