[Pokaż] swoje biurko
Napisano 19 maja 2008 - 00:02
Napisano 19 maja 2008 - 00:24
Ja jestem pod wrażeniem f430 Scuderia. Wspaniały samochód, wrażenia wgniatają fotel. Jeździłem nim na wielu torach i za każdym razem sprawiał mi przyjemność, większą niż jakiekolwiek lambo...
Tak, tak, Forza 2 to wspaniała gra
Panowie, kupujecie "Top Gear"?
Ferrari głównie ładnie wygląda, a i psuje się z częstotliwością wprost proporcjonalną do dobrego wyglądu
A TG fajny, w pracy zawsze jak jest nuda to sobie przeczytam
Napisano 19 maja 2008 - 15:52
Napisano 19 maja 2008 - 16:57
Napisano 19 maja 2008 - 17:44
Myślę, że autor by się nie obraził, gdybyś wspomniał, skąd wziąłeś tą tapetkę.
Szczerze mówiąc nie pamiętam Przeszukam RSS ponieważ ściągnąłem ją z jakiegoś bloga.
Napisano 19 maja 2008 - 19:17
Poważnym nie nazwał bym osoby która na innym forum wypisuje, ze nie chce mieć nic wspólnego z MyApple i zabiera stamtąd swoje zabawki, i po niespełna 3 tygodniach nie wytrzymuje i wchodzi by pochwalić się nowym komputerkiem.No to ja dopowiem, ze jest to dzieło Psychopulsa, użytkownika naszego forum, bardzo nota bene poważanego użytkownika.
EDIT:
Racja admkryn, przeczytałem to co chciałem przeczytać, ale tak czy inaczej nic to nie zmienia
Napisano 19 maja 2008 - 19:21
A wielu użytkowników (w tym ja) bardzo ceni jego prace i chętnie wykorzystuje je na tłach biurek
Napisano 19 maja 2008 - 22:31
Napisano 19 maja 2008 - 23:27
Poważnym nie nazwał bym osoby która na innym forum wypisuje, ze nie chce mieć nic wspólnego z MyApple i zabiera stamtąd swoje zabawki, i po niespełna 3 tygodniach nie wytrzymuje i wchodzi by pochwalić się nowym komputerkiem.
EDIT:
Racja admkryn, przeczytałem to co chciałem przeczytać, ale tak czy inaczej nic to nie zmienia
Kolejny zakompleksiony, przesiąknięty negatywnymi emocjami moderator - czy to jakaś nieuleczalna choroba tego forum? Masz jakiś problem koleś? Nadal uważam, że to co spowodowało moje ówczesne odejście z forum było przykładem totalnej samowolki ze strony moderatorów i na pewno nie zasługuje na miano "poważnego zachowania", a to że, zdecydowałem się wrócić nie było na pewno spowodowane chęcia chwalenia sie nowym komputerem (co za beznadziejny pomysł, no ale każdy sądzi wg. siebie) więc z łaski swojej zejdź z mojej wielce niepoważnej osoby - i zajmij sie czymś godnym Twojej uwagi
Boli Cie, że postanowiłem tu znowu pisać? Coś mi się wydaje, że jesteś mocno odosobniony w swoich odczuciach
[ignore user mode on]
A, żeby nie było, ze off topic:
Tapetka by me, oryginalna grafika by Piotr Jaworowski alias The Hejz
Ikonki - Maji stripeless by Jonas Rask
Napisano 19 maja 2008 - 23:33
Kolejny zakompleksiony, przesiąknięty negatywnymi emocjami moderator - czy to jakaś nieuleczalna choroba tego forum? Masz jakiś problem koleś? Nadal uważam, że to co spowodowało moje ówczesne odejście z forum było przykładem totalnej samowolki ze strony moderatorów i na pewno nie zasługuje na miano "poważnego zachowania", a to że, zdecydowałem się wrócić nie było na pewno spowodowane chęcia chwalenia sie nowym komputerem (co za beznadziejny pomysł, no ale każdy sądzi wg. siebie) więc z łaski swojej zejdź z mojej wielce niepoważnej osoby - i zajmij sie czymś godnym Twojej uwagi
Boli Cie, że postanowiłem tu znowu pisać? Coś mi się wydaje, że jesteś mocno odosobniony w swoich odczuciach
[ignore user mode on]
odnośnie wypowiedzi HEX'a - nie ma to jak nie wprost powiedzieć*zeby człowiek &^&(*&%$ z forum i że nie jest się mile widzianym ;/ :/ :shock: :shock:
Napisano 20 maja 2008 - 00:26
Napisano 20 maja 2008 - 07:55
Napisano 20 maja 2008 - 09:48
@Piopawlu można prosić o tapetkę? Bardzo mi się podoba
P.S. Bilbo o kilka s mnie wyprzedził
Można Tapete zrobiłem sam i jest dostępna na moim koncie pulparindo.deviantART.com
Cieszę się, że się komuś podoba Oryginalna rozdzielczość to 1680x1050, więc dla MB trzeba sobie przyciąć po bokach.
Napisano 20 maja 2008 - 10:23
[url]http://www.brainisout.com/inne/myapple_desktop.jpg[/url]
Napisano 20 maja 2008 - 11:05
Napisano 20 maja 2008 - 12:21
Leopard Server Aurora wallpaper on Flickr - Photo Sharing!
OS X Leopard Server Wallpaper | Peter Vatistas
Napisano 20 maja 2008 - 12:36
Wielkie dzieki. Pozwolilem sobie ja ciachnac i zrobic sobie tapetke na iPhone'a . Fajny koncept.Można Tapete zrobiłem sam i jest dostępna na moim koncie pulparindo.deviantART.com
Cieszę się, że się komuś podoba Oryginalna rozdzielczość to 1680x1050, więc dla MB trzeba sobie przyciąć po bokach.
Napisano 20 maja 2008 - 16:20
Teraz moja kolej. ;-)
http://www.brainisou...ple_desktop.jpg
Mógłbyś dać namiary na taki ładny Dock z neonami ?
Napisano 20 maja 2008 - 17:19
A tutaj ode mnie przyklad co sie dzieje z biurkiem jak sie nie sprzata na nim przez miesiac czasu .
Faktycznie ilosc ikonek niespotykana (: Jak ostatnio usiadlem do mojego blaszaka (ostatni raz siedzialem przy nim 2msc temu to nie moglem ogarnac ile na pulpicie jest ikon.. Oto jak czlowiek sie przyzwyczaja
piopawlu tapetka swietna Dzieki wielkie!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych